Kovesi – Coldea pentru Al Jazeera: “Nu o să vedem niciodată un ministru care merge undeva în public şi primeşte mită”… sute de milioane de euro de la Microsoft

multi_corupti

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

… pentru ca mita se aduce la SRI, la Maior-Coldea in Duminica Mare “Procurorul şef, Laura Kovesi, este un creştin practicant, al cărui birou este decorat cu icoane”, din partea Microsoft, astfel preluata de Cocos via Pescariu, si dusa in numerar de fiul sau Alin, la Ghita si altii dupa cum se da “comanda”.

Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Dumitru Zamfir, Calin Popescu Tariceanu, Ovidiu Artopolescu si multi altii primesc mita data de Microsoft via Siemens in conturi off-shore din Geneva in Cipru si din Londra in Vanuatuu.

“Sunt în continuare unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Victor Ponta” Sebastian Ghita http://bn24.ro/kovesi-vorbeste-in-presa-straina-despre-dosarul-lui-ponta-sper-sa-il-finalizez-cat-mai-curand/

Elena Udrea „Nu am spus niciodata ca sunt gata ca sa fac denunturi,  nu vreau sa fac nici denunturi, nici dezvaluiri” dupa ce a facut plingeri impotriva mecanismelor operate de Coldea-Maior-Cocos-Kovesi, si a fost bagata imediat in puscarie, la fel ca si Bica si altii.

DNA-SRI-MAI-Microsoft vegheaza si Al Jazzra raporteaza, ce neadevaruri flagrante elucubreaza cea mai sexy si curajoasa femeie din Romania, pe care doar modestia o mai caracterizeaza – de restul au grija vectorii de propaganda – Al Jazzera.

Cine se gindea chiar la AL Jazzera, dupa câţi (New York Times, Washington Post, Le Monde, El Pais, Gindul de Zalau, Catavencii, etc.) ii tot incanteaza osanale acestei procuroare imbatrinita si stricata in rele (ticluiri, tergiversari, falsuri, politie politica, etc. ?

Adica zece ani Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea + Gerorge Maior, nu au stiut ca e coruptie in Romania, desi au fost informati de toti oamenii de buna credinta si de aceeasi religie, si iata ca acum se pling(e) la Al Jazeera, o “credinta” si mai mare in sfirsit descoperita, dupa Evanghelismul (de jaf organizat) Microsoft.

Poate isi schimba si Dinsa de religie ca multe alte bombe sexy si foarte curajoase.