Kovesi – Coldea : Dacă n-ai “CUPOLA” n-ai parte de “ORGII FINANCIARE” la Monaco spun unii, şi alţii spun că voi sunteţi “CUPOLA” = NOUA SECURITATE, protectorii MICROSOFT !

SURPRINZĂTOR! O multinaţională, urmărită de DNA Uluitor! Oamenii legii le-au pus gând rău celor de la APA Nova. Instituţia este urmărită penal pentru evaziune fiscală, mită şi interceptări ilegale, anunţă Agerpres.
http://www.stiripesurse.ro/surprinzator-o-multinationala-urmarita-de-dna_971616.html

Comentariile Redacției

Francezii dau doar decoratii lui Kovesi – Coldea – Maior, nu dau mita ca Microsoft, drept care CUPOLA ii taxeaza pentru te miri ce, fata de cat spionaj, piraterie, coruptie, crima organizata si terorism face Microsoft, astfel protejat de aceleasi persoane de mai bine de un deceniu (Dosar 85/P/2011 + 654/P/2011).

CUPOLA – NOUA SECURITATE

„Cei care au beneficiat de putere, de la primul şi până la ultimul, s-au pus de acord în prealabil […] subsemnatul nu făceam parte din ceea ce se proteja şi, mai târziu, s-a numit de către unii «Cupolă», iar de alţii – «Conspiraţie», sau câte alte denumiri.”
http://adevarul.ro/locale/targu-jiu/fostul-sef-securiatii-generalul-iulian-vlad-rupe-tacerea-premiera-revolutie-nu-fost-cooptat-fsn-nu-faceam-parte-cupola-1_56325d00f5eaafab2c23d6f7/index.html

Printre alte denumiri, putem identifica partenerii MICROSOFT : SIVECO, UTI, RSC, MEDIST, ASESOFT, TEAMNET, NETCONSULTING, TOTALSOFT, OMNILOGIC si alte denumiri conduse de urmasii CUPOLEI, astfel protejati de NOUA SECURITATE

“Sărbătoare UTI. Tiberiu împlinește 60 de ani de viață și 25 de fraudă cu bani publici. Alături de Tibi soția sa, Lucia, membră marcantă a UTI. Lipsește din fotografia de familie, total ciudat, Degeratu și Jucan. Inițiații știu de ce!”
http://www.secundatv.ro/anchete/mafiotii-urdareanu-unpr-nichita-psd-priponiti-de-dna-3786.html/

UNDE ESTE GEORGE MAIOR (NASUL MICROSOFT) ?

Ion Cristoiu : „Simt nevoia să repet ce-am mai scris, pentru că numai așa putem înțelege ce i se întîmplă lui Gabriel Oprea. În bătălia electorală, SRI s-a împărțit în două: Gruparea lui George Maior și Gruparea lui Florian Coldea. Gruparea lui George Maior a fost din tabăra lui Victor Ponta. Din această tabără au mai făcut parte: Gabriel Oprea, Elena Udrea, Alina Bica, Horia Georgescu. Gruparea lui Florian Coldea a fost din tabăra lui Klaus Iohannis. Din această tabără au mai făcut parte: Codruța Kovesi, Livia Stanciu, președinta ÎCCJ, Vasile Blaga, Alina Gorghiu.Televiziunile și ziarele au fost și ele împărțite. Cum? Vedeți ce televiziuni și ziare triumfă acum financiar, deși te întrebi de unde dracu au parale cînd ele nu fac rating sau tiraj nici cît să intereseze o curcă. Klaus Iohannis a devenit președinte. Rezultatul? Elena Udrea, Horia Georgescu, Alina Bica – la pușcărie! George Maior – constrîns să demisioneze! Gabriel Oprea – pe cale să fie arestat preventiv! Florian Coldea, Codruța Kovesi, Livia Stanciu – pe cai mari, arestează pe cine vor ovarele lor și ocolesc sfidător pe Vasile Blaga și pe liderii PDL care au fost de partea lor. Dacă Gabriel Oprea a fost în tabăra lui George Maior, de ce abia acum execuția? Răspunsul e simplu. Gabriel Oprea s-a pus la dispoziția Învingătorilor după pierderea partidei. În ultimul timp – vorba unui Tovarăș din Noua Securitate – își luase nasul la purtare. Ca de exemplu, mergerea în SUA, pentru un turneu de imagine, aranjat de George Maior. Asta nu înseamnă că Gruparea lui George Maior din SRI s-a resemnat. Ea continuă să se bată cu Gruparea Florian Coldea. De aici impresia de haos, de lovituri în toate părțile, de arestări și a celor care au fost moriști ale SRI sau slugi ale SRI, dar din Grupări diferite„, scrie Ion Cristoiu pe blog.”
http://www.stiripesurse.ro/cristoiu-dezvaluiri-din-jurnalul-elenei-udrea-oprea-pe-cale-sa-fie-arestat-preventiv_971592.html