“Este ordin de la Kovesi” să o aresteze pe Udrea – Elena Udrea
“Protejarea Grupului Infracţional “Microsoft-SRI-MAI-Medist-RSC-Asesoft-Teamnet” este ordin de la Kovesi – Maior – Coldea – Zamfir” să nu aresteze pe nimeni în frunte cu Tăriceanu, Vlădescu, Ghiţă, Artopolescu, Hotăran, Ballmer şi Gates- Dragoş Rişcanu

multi_corupti„Elena Udrea e la un pas de a ajunge iar în arest preventiv, după ce DNA a cerut reţinerea şi arestarea sa într-un nou dosar. În nou caz ar fi implicaţi şi Radu Budeanu, Dan Andronic şi Bogdan Buzoianu.”

„Din cauza acestei lupte pe care am dus-o cu dl Buzaianu si dl Patriciu a aparut sintagma baietii destepti din energie”, a sustinut Udrea. Adevărata bombă în dosarul nou făcut de DNA la adresa deputatei Elena Udrea nu sunt acuzaţiile, ci cine se află între denunţători. Ei bine, Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, este denunţător în noul dosar pentru care procurorii anticorupţie cer încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive, pentru o mită de 4,7 milioane de euro, susţin surse judiciare pentru România liberă. Cocoş are calitatea de martor în acest dosar. „Daca nu as fi stiut inca din vara ca doamna procuror Moraru a spus explicit ca i s-a dat ordin sa caute orice ca sa ma aresteze din nou, as fi fost socata. Stiind lucrul acesta, pe care le-a spus si in plangerea catre CSM, nu ma mir ca exista aceasta cerere de la DNA pe numele meu. Toata vara au fost chemati, pe diverse spete, pentru a mi se crea un nou dosar penal si a se cere din nou arestarea mea. Stiam lucrul acesta. Sunt oameni din zona serviciilor de informatii, de la DNA care mi-au spus ca este ordin de la domana Kovesi sa se faca un nou dosar Elenei Udrea”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Fara indoiala ca Udrea exista si ca are pantofi, genti, multa viclenie si putina minte, ceea ce nu este cazul celor de la Microsoft & comp.

De ce oare Kovesi – Coldea o vor atit de rau pe Udrea, si nu vor sa auda de Microsoft & comp. care “cotizau” cu parte din jaf direct la SRI, cu sume „infinit” mai mari fata de tot ce putea fura Udrea.

Udrea o invoca pe Doamna Procuror Sef Serviciu Mihaela Moraru Iorga, drept executant al “ordinelor” de hartuire si arestare ilegale, venite de la Kovesi, in timp ce noi il invocam pe Procurorul Sef Serviciu Marius Catalin VARTIC drept executant al “ordinelor” venite tot de la Kovesi de tergiversare deliberata si de ticluire a dosarului Microsoft-Siemens-EADS, in continuitatea Rezolutiilor date in anchetele Microsoft Corporation de catre aceiasi Kovesi.

Ambii Procurori Sef Serviciu DNA sunt echipa care ancheteaza in numele DNA, ilegalitati flagrante si exhaustiv probate comise de Microsoft & comp. incepind din anul 2000 si anchetate de DNA incepind din anul 2005, pina in prezentul mereu continuu.

Daca pentru o tranzactie ilegala dar minora comisa de Udrea, procurorii scriu zeci de pagini, pentru ce au facut Microsoft si asociatii lor, procurorii nu vor mai avea niciodata timp sa scrie mii de pagini, nici macar la un “ordin” care nu va veni niciodata.

Astfel, cu exceptia a “patru fraieri” toti cei care au jefuit statul si au tilharit companii private de sute de milioane de euro sunt in continuare protejati de cei mentionati.

Vom reveni