Năstruşnica Doamnă Kovesi :
„AGERPRES: Aţi dorit vreodată să renunţaţi?
Laura Codruţa Kovesi : Nu şi nici nu îmi doresc să renunţ.”

multi_coruptiIntr-un interviu fluviu, Kovesi ne spune ca vrea sa exporte “inovatiile” DNA, si ca nimeni nu ramine cu banii (decit Claudiu Florica si Dinu Pescariu, si multi altii), ca dosarele se copiaza si se prezinta partilor, ca sute de dosare au fost rezolvate in citeva luni, si ca mai multe comisii rogatorii in si inafara UE abundant, si cite si mai cite, asta doar datorita faptului ca vrea sa ne educe, nu sa ne dezinformeze si manipuleze, ca dinsei ii plac lucrurile simple si prezenta permanenta in media, ca in media d’aici, e mai bine ca la servici. Oricum e mult mai bine decit sa stea la DNA si sa fabrice dosare (654/P/2011) cum facea la PICCJ.

Sa nu renuntati, ca in ritmul asta cazul Bica si Eva urmeaza sa fie doar niste glume nevinovate, in comparatie cu Mega Scandalul Kovesi – Microsoft (unde Microsoft nu are decit rolul de ajutor a lui Kovesi)..

E cel putin bine ca ati invatat ceva de la Microsoft : NEGARE TOTALA, dezinformare profesionala si mult FUD (Fear, Uncertainty, Doubt). Nu vedem unde va este dreptul de autor, sau ii plagiati si pe Microsoft, dupa ce ne-ati plagiat pe noi in asociere infractionala cu Microsoft, SRI, MAI, RSC, Medist, Asesoft, Teaqmnet, etc.

Mai spuneti-ne, ca povestiti frumos, aveti ceva din Emil Garleanu “Din lumea celor care nu cuvanta” si din Dostoievski “Amintiri din casa morţilor”.

http://www.stiripesurse.ro/kovesi-vorbe-te-despre-ghidul-de-prindere-a-corup-ilor-interviu_968574.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Siemens a decis sa lupte impotriva coruptiei si fraudelor si si-a arestat toata conducerea superioara – zeci de Directori Generali – a recunoscut faptele si continua investigatiile referitor la reteaua internationala de infractori (Microsoft, EADS si multi altii).

Microsoft continua sa nege fapte evidente si exhaustiv probate, invocind in continuare determinarea sa de a lupta impotriva coruptiei, pirateriei si crimelor cibernetice cu Bill Gates in fruntea Consiliului de Administratie, astfel decorat de Tariceanu (beneficiar mita).

DNA continua sa nege fapte evidente si exhaustiv probate, invocind in continuare determinarea sa de a lupta impotriva coruptiei cu Kovesi in fruntea DNA, astfel innobilata de Nuland.

Pina si Volkswagen, un alt fel de Microsoft, si-a recunoscut faptele si si-a demis Directorul General si mai toti cercetatorii, numai Kovesi insista sa ne trateze pe toti de tonti.

Vom reveni …

P.S.

Puteti macar sa ii explicati Doamnei Ecaterina Andronescu, cum a ajuns sa fie cercetata in locul lui Bill Gates, Steve Ballmer si Ovidiu Artopolescu, Dan Nica si multi altii care au initiat si promovat mecanismele de frauda, confuzie, dezinformare si inducere deliberata in eroare a justitiei astfel protejati de DNA, SRI, MAI si multi alti beneficiari.

Si puteti, asa ca de la femeie la femeie, sa-i cereti scuze, si dinsei, si subalternelor Dumneavoastra pe care le obligati sa va urmeze pe drumul lui Bill Gates si a lui Dan Nica.