Lovituri de teatru şi de “Opera Buffa”
cu fantezii şi dantelării în scenografia DNA

vartic_fazakas_papici_bica_oprescu_paun-irinel_hotaran_tulus_arto_maior_gates_kovesi_vladescu_popPrimarul Capitalei Doctor Chirurg (si Academician in mita) Sorin Oprescu a fost retinut (in sfirsit) de catre Procurorii DNA la „anticiparile” lui Robert Turcescu !

„Robert Turcescu a anticipat reţinerea lui Sorin Oprescu: „În prima săptămână din septembrie va fi arestat cel mai mare „peşte” de până acum”

„Iată „peştele” cel mare din prima saptămână a lunii septembrie, aşa cum am zis. Sorin Oprescu reţinut de procurorii DNA”, a scris jurnalistul Robert Turcescu pe reţeaua de socializare, duminică. http://www.capital.ro/robert-turcescu-a-anticipat-retinerea-lui-sorin-oprescu-in-prima-saptamana-din-septembrie-va-fi-arestat-cel-mai-mare-peste-de-pana-acum.html

“Pestele” Oprescu baga mana sub perna inflorata de pe canapea, si indesa cite un milion de euro (ca nu lua decit euro) si spunea “Multumesc” fara sa il intereseze de unde veneau “cadourile”, ca nici prin telefon nu i se putea comunica expeditorul, ca avea si bruiaj in foisor (bruiaj avea si Catalin Voicu la Select si la ce i-a folosit, ca l-a anchetat Luci Papici). http://www.stiripesurse.ro/oprescu-baga-mita-sub-perna-din-canapea-mul-umesc-alte-probleme-exclusiv_966220.html

Alina Bica se intoarce … dar nu la Paris, ci la bulau

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica şi fostul şef al ANAF Şerban Pop, acuzaţi de luare de mită şi respectiv complicitate la dare de mită pentru soluţionarea favorabilă a unui dosar al lui Horia Simu, au fost arestaţi, miercuri, pentru 30 de zile, de magistraţii instanţei supreme. În baza raportului întocmit de expertul evaluator, membrii Comisiei ANRP au aprobat despăgubirea ilegală a lui Horia Simu, pentru terenul de peste 97.000 de metri, cu 128.276.015 de euro (1.315, 53 euro/mp), echivalentul a 466.770.763 de lei, prin supraevaluarea acestuia cu 69.897.373 de euro, echivalentul a 254.458.830 de lei.

„Prin acţiunile sau inacţiunile lor conştiente, inculpaţii au contribuit la prejudicierea bugetului de stat cu suma de 69.897.373 euro, echivalentul a 254.458.830 lei, şi la obţinerea unor foloase necuvenite în aceleaşi cuantum de către inculpatul Simu Horia”, potrivit rechizitoriului.

Nu stim unde baga Bica mana si ce ii spune unuia si altuia dar sumele pe care le administra il fac pe Oprescu sa para exact ceea ce este : un amator penibil. http://www.mediafax.ro/social/avocata-alinei-bica-este-prabusita-au-facut-o-infractor-de-serviciu-e-arestata-pentru-un-denunt-14700510

SENZATIONAL – Procurorul DNA Lucian Papici acuzat in fata judecatorilor Inaltei Curti de intimidarea martorilor in dosarul “Examene fraudate de la INM”

“Martorul Ionel Trandafir a sustinut ca procurorul Papici l-a avertizat sa aiba grija ce declara si i-a spus ca daca nu colaboreaza, poate sa ajunga din martor, inculpat. In plus, Trandafir a mentionat ca Papici a incercat sa il convinga, rastindu-se la el, ca exista un denunt mai vechi impotriva lui Dumitru, semnat chiar de martor, si a iesit furtunos din birou pentru a-i gasi denuntul, dupa care nu s-a mai intors. http://www.luju.ro/magistrati/dna/senzational-procurorul-dna-lucian-papici-acuzat-in-fata-judecatorilor-inaltei-curti-de-intimidarea-martorilor-in-dosarul-examene-fraudate-de-la-inm?pdf

„LOVITURA de TEATRU: Fostul sef din DNA Lucian Papici are TREI DOSARE PENALE | Cei trei PROCURORI sustinuti de Ambasada SUA au fost INDEPARTATI de Laura Codruta KOVESI”

“Conform portalului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pe 2 septembrie, Ministerul Public a înregistrat o solicitare la Secţia Penală, care vizează conformarea pentru redeschiderea urmăririi penale conform articolului 335, alineat 4 din Noul Cod Penal. Este vorba de procurorul Lucian Papici şi alţi patru intimaţi – Dan-Cristian Boureanu, Florin Alexandru Mirea, Ciprian Horaţiu Andrei şi Roxana Fazakaş. Ultima persoană este citată în presa de scandal ca fiind “Barbie de România”, condamnată pentru că i-a “oferit” iubitului ei o minoră, cu care acesta a făcut sex oral, scrie mariustuca.ro. http://www.nasul.tv/lovitura-de-teatru-fostul-sef-din-dna-lucian-papici-are-trei-dosare-penale-cei-trei-procurori-sustinuti-de-ambasada-sua-au-fost-indepartati-de-laura-codruta-kovesi/#sthash.6VVH33c3.dpuf

„Luci a fost clientul meu” care nu platea la varsu’ Sorin Matei nici consumatia (shampanie) nici curvele, declara o prostituata profesionista.

“Primul dosar – administrat de DIICOT Timiş, nu îl viza direct pe Lucian Papici, se referea la o reţea de proxenetism, prostituţie, sclavie sexuală, cu subiect principal Sorin Matei, vărul domnului Papici, patron al unui bar din Timişoara. Pentru acest caz există şi mărturii.” http://www.antena3.ro/actualitate/justitie/laura-kovesi-si-tiberiu-nitu-il-infunda-pe-lucian-papici-311270.html

Papici si Fazakas folosesc aceleasi tehnici : intimidare si dezinformare, pentru a obtine sex oral si/sau marturii mincinoase, ca daca nu, devii din martor, inculpat si din minora, sugatoare cu forta la minoritati … si minoritati suntem toti in fata lor, Oprestilor, Fazakasilor, Bicilor si Papicilor si etc.

Suntem obligati sa le dam tribut in bani munciti, respect nemeritat si frica irationala si daca e cazul si un sex oral cu minore minoritare sau/si majoritare… ca cu majore angajate pe salarii performante, in institutiile statului pentru a presta pe banii nostri servicii complete se ocupa si singuri (ii puteti intreba pe Ilie Botos, Alina Bica, Luci Papici si multi altii).

Politicienii şi funcţionarii români nu iau mită. Iau tribut.

Banii nici măcar nu sînt aşa de importanţi. Au destui. Important e să ţină din scurt mediul de afaceri şi pe toţi cei care vin în contact cu Sistemul. Tributul e semnul ierarhiei. Cine ia mită e şef. Aşa funcţionează psihologia politicii româneşti. Nu iei mită, nu ai autoritate, cazi în ierarhie, aluneci la fundul lanţului trofic.

Adevărul e că politicienii români iau mită aşa cum ucide Mafia: ca să trimită un mesaj, să nu arate semne de slăbiciune. Gîndiţi-vă că Mafia n-ar mai lua taxe de protecţie cîteva luni. Nu şi-ar pierde autoritatea? N-ar pierde teritorii? Nu s-ar învăţa lumea prost?

Încep să cred că ăştia cer mită din ură faţă de antreprenori şi faţă de orice cetăţean cu bani în buzunar. Îşi urăsc şi invidiază cetăţenii pentru fiecare bănuţ pe care îl au în buzunar. Au strïns munţi de bani din hoţii dar pentru ei important e să nu mai rămînă niciun sfanţ în afara Sistemului. Fiecare cetăţean care nu li se supune şi nu plăteşte tribut Sistemului e o sfidare la adresa unora ca Oprescu sau Udrea.

Oamenii de afaceri şi cetăţenii în general trebuie să înţeleagă cine e şeful, care e ierarhia. Nu poţi lăsa birocraţia să funcţioneze cîteva luni fără să iei tribut de la cetăţeni fiindcă îţi pierzi autoritatea şi cetăţenii ar putea înţelege că aşa funcţionează lumea, fără mită şi delapidare. Şi se învaţă prost.” Mirel-Valentin Axinte, Comentator

http://www.stiripesurse.ro/de-ce-a-fost-prins-oprescu_966196.html


Stimate Domnule Procuror Sef Serviciu Catalin Vartic
(Dosar 245/P/2015),

La DNA ne miroase gura, daca spunem adevarul !

Am fost invitat la DNA la solicitarea mea, cu ceva timp in urma, in jurul orei 18.40 in vederea unor discutii urgente referitor la dosarele pe care le instrumentati in numele DNA, astfel incepute in anul 2004, si a caror “investigatii” continua in prezent sub coordonarea Dvs. in dosarul 245/P/2015 Microsoft- Siemens – EADS

In fapt m-ati invitat pentru a ma ameninta, intimida si pentru a ma jigni (imi spuneti halena – eu nesuferind de nici o boala sau afectiune urit mirositoare), de fata cu colegii Dumneavoastra, deliberat si fara nici un motiv, altul decit acela de a tergiversa si manipula in continuare anchetele pe care le faceti, si pentru a acoperi infractiunile deosebit de grave comise de catre unii dintre colegii Dumneavoastra (Papici, Bica si altii nu se numara, din cite cunoastem, printre ei spre deosebire de alti multi procuori).

Mi-ati aratat, ca sa zic asa “muschii”, din ciclul : aici eu sunt stapin/jupin si fac ce vreau eu, fara sa imi pese de nimic, lege, bun simt, omenie, aici eu sunt legea si voi toti imi platiti tribut de slugarnicie si frica, dupa metoda Papici, Fazakas, Bica, Botos si altii.

Noi bagam si scoatem oameni din pushcarie cind si cum vrem noi
si/sau la ordin.

Imi era jena de jena pe care ar fi trebuit sa o aveti in numele DNA, dar pe care nu aveti cum sa o intelegeti mai mult decit Fazakas, Oprescu, Bica, Papici, Tulus si multi alti infractori cu sau fara functii inalte, medii si/sau foarte mici (soferul lui Oprescu a fost si el retinut, prostituata lui Luci este inca la program).

La DNA se inchide la ora 19.00 !

M-ati dat afara de la DNA, dupa ce v-ati facut “numarul”, insotit de Jandarmi la cererea Dumneavoastra, pentru ca imi mirosea gura, conform explicatiilor judiciare (halena astfel definita juridic), pe care mi le-ati dat pentru a justifica atitudinea dumneavoastra violenta si extrem de rau voitoare, menita sa ma sperie. Probabil ca am emanat un miros asemanator cu cel al sconxului cind m-ati agresat, ca de plins nu imi amintesc sa fi plins.

V-am solicitat intocmirea conform procedurilor legale a unui proces verbal care sa confirme cele intimplate referitor la halena si amenintarile proferate cu martori de Dumneavoastra, si mi-ati spus ca acesta va fi intocmit de Jandarmi inainte sa prarasesc cladirea, astfel insotit de catre “mascatii” chemati de Dumneavoastra datorita mirosului pe care il emanam, care de altfel s-au comportat foarte civilizat, probabil ca nu stiau ca sufar de halena dupa cum Dumneavoastra singur ati remarcat.

Oricum va multumesc pentru diagnostic, pentru ca a doua zi am fost la medicul de familie care m-a asigurat ca sunt perfect sanatos si ca nu poate distinge nici un miros atit de neplacut incit sa justifice interventia “mascatilor” in sediul DNA.

Ajunsi la iesire, Jandarmii au refuzat sa intocmeasca Procesul Verbal referitor la cele intimplate, dupa cum v-ati angajat in conformitate cu prevederile legale, invocind faptul ca este ora 19.02 si la DNA s-a inchis.

La DNA martorii trebuie sa se disculpe de acuze directe !

Am fost ulterior solicitat, la indicatiile Dumneavoastra, in calitate de martor in dosarul 245/P/2015 (Microsoft-EADS), in timp ce in calitate de parte vatamata in dosarul 85/P/2011, ne este refuzat accesul la dosar astfel incit nu ne putem apara drepturile.

Convocarea a fost facuta de la o zi la alta telefonic, astfel incit sa nu am timp util sa imi angajez un avocat.

Dupa cum stiti m-am prezentat intocmai si la timp, si am solicitat un proces verbal care sa confirme calitatea si prezenta mea la DNA. Mi s-a promis ca acesta va fi intocmit ulterior audierii. Am relatat ofiterului de politie judiciara care va reprezenta in cadrul depozitiei, ilegalitatile (si bataia de joc) la care DNA si subsemnatul am fost suspusi, la ordinul Dumneavoastra.

Ofiterul judiciar a intocmit procesul verbal de constatare a prezentei mele (fara sa mentioneze halena) la DNA in calitatea de martor in dosarul 245/P/2015, in data de 11 August 2015.

Am fost solicitat sa declar ca nu am comis acte de coruptie cu EADS, asta dupa ce incepind din anul 2004, pina in prezent am probat exhausitiv faptul ca Microsoft-Siemens-EADS-RSC-Medist-Asesoft-Teamnet si alte entitati astfel protejate de Comisia UE, OLAF si de mai multe institutii nationale (SRI, MAI, ORDA, PJMB, PICCJ si altele) in frunte cu DNA, comit crime deosebit de grave impotriva securitatii nationale si ale intereselor vitale, economice si politice, ale Romaniei.

In baza probelor constituite la dosarul cauzei suntem obligati sa constatam faptele evidente referitor la abuzurile extrem de serioase comise deliberat de Dumneavoastra.

Dumneavoastra continuati sa comiteti acte ilegale deosebit de grave de politie politica, trafic de influenta, favorizarea unor infractiuni deosebit de grave, amenintarea si intimidarea partilor vatamate si martorilor din dosarele pe care le “instrumentati” ticluiti, tergiversati si manipulati, si complicitatea cu un grup infarctional organizat deosebit de periculos.

Nu am scris pina acum despre ceea ce se intimpla la DNA, pentru ca am crezut ca este obligatia noastra sa protejem cit este posibil aceasta institutie pe care Dumneavoastra ati ajuns sa o considerati mosie personala, tocmai pentru ca unora le este frica de ce au facut, si altora le este sila sa va prezinte drept ceea ce sunteti in fapt, niste mici latifundiari care luati tribut de respect nemeritat si de frica de inscenari judiciare si “politie politica” din partea celor care nu fac decit sa isi apere drepturile si legea.

Fatza de un Vasile Blaga, Sebastian Vladescu, Ovidiu Artopolescu si multi altii, Sorin Oprescu, Alina Bica, Roxana Fazakas, Lucian Papici si multi altii sunt doar amatori modesti al marilor “tunuri” si perversiuni, si micilor fantezii si escrocherii, sa nu mai pomenim de Jonathan Scheele si Alessandro Buttice, care iau mita de la Microsoft, Sebastian Vladescu si Sorin Ovidiu Vintu, in numele si la nivelul cel mai inalt al Comisiei UE, astfel protejati de DNA, singura institutie competenta sa lupte impotriva coruptiei la nivel inalt, cu procurori ca Luci Papici si Catalin Vartic.

Vom reveni …