Blaga Kovesi Coldea NUMAI LUCRURI ŞI PLĂCERI SIMPLE : „”Nu am nicio problemă în fața justiției. Dacă cineva are vreo întrebare, cu cea mai mare plăcere mă voi prezenta.” Blaga care a cumparat şi controlează Justiţia (finanţat de Microsoft) Vasile, mai încearcă o dată!”, e ironia lui Băsescu pentru Blaga. „Pe mine, lucrurile simple mă fac fericită” Kovesi care a vîndut şi controlează Justiţia (finanţată de Microsoft) „Din silă” nu vorbesc cu Coldea Kovesi şi Stanciu – Traian Băsescu – care nu pricepe cum e cu Justiţia. Noroc că înţelege Coldea (în lipsă de Maior) !

multi_corupti”Dragă Vasile,

Înteleg că este greu să faci un miting de 10-15.000 de oameni pentru Gorghiu&Predoiu! Sunt alături de tine….

Era mai ușor să aduni dublu, să fii un Foarte Mare Organizator când îl aveai candidat pe Basescu…

Vasile, mai încearcă o dată!”, e ironia lui Băsescu pentru Blaga.

”Nu am nicio problemă în fața justiției. Dacă cineva are vreo întrebare, cu cea mai mare plăcere mă voi prezenta. Nu voi proceda ca acest premier. Ce să îi mai ceri unui om disperat? El aruncă de 4 ani cu invective, că ăla trebuie arestat, celălalt trebuie arestat. E disperat!„, a spus Vasile Blaga la Realitatea TV.

Şefa DNA spune că se relaxează „tot prin lucruri simple”: „Mă uit la film, citesc, fac mult sport. Mă plimb. Am zile când mă duc pe jos către casă şi asta mă relaxează. Ascult orice fel de muzică, depinde însă de dispoziţie. Am avut o perioadă când ascultam muzică populară, atunci când lucram la Bruxelles şi îmi era dor de casă.”

Care sunt viciile care vă fac să detestaţi pe cineva? „Ipocrizia şi egoismul”, a răspuns şefa DNA. Kovesi a spus şi ce înseamnă pentru ea fericirea: „Să te duci cu bucurie acasă şi la muncă. Pe mine, lucrurile simple mă fac fericită: o cafea cu prietenii, timpul petrecut cu familia, să merg pe munte cu prietenii..Lucruri simple. Nu ar trebui să facem eforturi ca să fim fericiţi.”

Care este cea mai mare împlinire a dvs? „Aceea că merg cu bucurie acasă şi la birou”, a spus Kovesi.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni, la B1, că nu îi sună pe Florian Coldea, Codruţa Kovesi şi Livia Stanciu ”din silă”, pentru că ”sunt artizanii acestui mod răvăşit de a a face justiţie, fără respect pentru cel care nu este condamnat”, adăugând că ”vor să mai rămână cinci mandate”.

„Totodată, solicit Parchetului de pe lȃngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să redeschidă cauza în care generalul Florian Coldea a fost cercetat pentru accidentul de circulaţie provocat pe B-dul Ştefan cel Mare din Bucureşti, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (in compania Codrutei Kovesi care merge singura la piata … sau la unde merge dinsa n.a.), şi să se sesizeze faţă de procurorul general Laura Codruţa Kovesi (in prezent protectoarea politiiei politice practicate de SRI in beneficiul Microsoft sub aspectul infracţiunii de favorizare a infractorului n.a.). În fine, solicit Parchetului de pe lȃngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să-l cerceteze pe generalul Coldea sub aspectul infracțiunii de abuz în serviciu și pentru încălcarea legii siguranței naționale pentru toate acțiunile de poliție politică pe care le-a ordonat și coordonat.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Fara comentarii.

Comentariile sa le faca Doamna Procuror Sef Serviciu Mihaela Moraru Iorga care le stie pe toate si nu le spune la nimeni, nici lui Coldea, nici lui Kovesi, nici lui Blaga, nici lui Basescu … nici la nimeni, fie ei inculpati, vatamati sau orice alta forma de “pulime” degeaba in fata Justitiei personale(izate) si foarte intime (intereselor de gaska) …

 … le tine pe toate pentru Dinsa si pentriu Sefii sai Doru Tulus, Catalin Dumitrescu, Marcel Iacob, Codrut Olaru, Monica Pop, Laura Codruta Kovesi, Florian Coldea, Vasile Blaga si alti fericiti din “lucruri simple”, cum sunt Bill Gates, Corina Artopolescu, Steve Ballmer, Ovidiu Artopolescu, Jonathan Scheele, Sebastian Vladescu, Alessandro Buttice, Calin Popescu Tariceanu, Sorin Ovidiu Vintu, Florin Minca, Silviu Hotaran, Burlacu’, Grumaz, Murea si Saracu … saracii de ei, mai mult morti  (Murea) decit Cico si Fericirea jafului, tilhariei si crimei cotidiene !