Kovesi Coldea : Mai uşor cu dezinformarea, manipularea şi propaganda ! că sunteţi stîngaci în comparaţie cu profesioniştii adevăraţi de la care aţi învăţat meserie, cum sunt Sorin Ovidiu Vîntu un adevărat expert în “combinaţii şi jocuri informativ operative” (provocări/manipulări) şi “transformări tehnice cauzatoare de accidente grave”.

kovesi_coldea_morar_maior_vartic_tulus_dumitrescu-claudiu_paunSpuneti mai multe neadevaruri, de altfel extrem de stingaci ticluite in articolul elogios despre propria persoana, aparut astazi in (culmea) Adevarul (sic.):

“Ceea ce este interesant şi mi-am amintit acum: domnul Daniel Morar a făcut o conferinţă de presă, la începutul mandatului său (2005), în care a criticat SRI că nu-i trimite informaţii. Şi acum, când oamenii îşi fac treaba, venim şi-i criticăm că îşi fac treaba. Noi avem o relaţie instituţională cu SRI. În momentul în care se deschide dosarul penal treaba lor s-a terminat. E posibil ca procurorul, printr-o adresă, să întrebe dacă mai au date şi informaţii noi. Spre exemplu dacă sesizarea vine în luna mai şi procurorul deschide dosarul în iunie, e posibil să întrebe dacă din mai până în iunie au mai apărut informaţii noi.”

Ceea ce nu este interesant dar este extrem de grav este ca ori nu va ajuta memoria ori daca asa va ajuta, reprezentati un pericol si mai public decit sunteti de cind ati venit la Bucuresti si l-ati cunoscut pe Coldea cu care ati ramas in cimpul tactic al manipularii justitiei pina la articolul citat.

„Mi-ar fi ruşine să colaborez cu infractorii, cu politicienii corupţi, dar nu cu o instituţie a statului.”. Dar sa ne mintiti si manipulati nu va este rusine ?

Iata ce spunea domnul Daniel Morar in cartea publicata cu Dan Tăpălagă în dialog cu Daniel Morar „Preţul adevărului. Un procuror în luptă cu sistemul“ referitor la relatia DNA cu SRI in perioada mentionata 2005 si ulterior :

„Atunci am avut o poziţie publică, adică am dat un răspuns presei înainte de-a vorbi cu şeful SRI (Florian Coldea n.r.), şi am spus că foarte puţine dintre sesizări se confirmă, că munca procu­rorilor e încărcată inutil şi că majoritatea sesizărilor trimise de serviciile de informaţii, inclusiv de SRI, sunt „poveşti”. Am spus „poveşti”, cu ghilimelele de rigoare, în sensul că nu erau argumentate. Se relata o stare de fapt. O poveste. Fără să mi se spună de unde apăruse informaţia, cum putea fi valorificată.” paginile 79-80

„La acea dată erau documente reprezentând abordarea statului, în care corupţia era consemnată ca risc la adresa siguranţei naţionale.” Pagina 79

Asta inseamna ca SRI nu trimitea informatii si cind le trimitea, trimitea in fapt dezinformatii, adica SRI ori bloca si sabota munca procurorilor ori manipula DNA, deci isi batea joc si de siguranta nationala si de DNA si de noi toti, astfel ca toti suntem si acum considerati prostii SRI-DNA pentru ca nu ne hotarim : ori vrem, ori nu vrem sa ne lasam manipulati si batjocoriti de SRI – DNA.

Deci daca nu vrem “povesti” sa nu ne mai plingem, ca DNA are memoria lunga, este popular si poate aresta si 10.000 de oameni cu memoria si bunul simt inca nealterate, daca SRI ii pune la dispozitie niste “povesti” cu care sa ajungem ca Mariana Rarinca.

Cum si cind ati devenit recipientul unor informatii corecte din partea SRI si cind si cum acesta brusc se retrage din “cimpul tactic” iata o problema de memorie care devine retorica dupa cum urmeaza :

Puteti sa ne spuneti, asa din memorie, ce se intimpla cind SRI este initiatorul, promotorul, beneficiarul si protectorul unor fraude extrem de grave cum sunt Cazurile Microsoft – Siemens – EADS si Cazurile OLAF OF/2005/0417, OF/2010/0068, precum si celebrul Caz Maior – Guccifer, si cind SRI dezinformeaza si blocheaza anchetele DNA un deceniu intreg, cu maxima eleganta institutionala ?

„Simplul fapt că dintr-o eleganţă instituţională recunoaştem meritele instituţiilor care ne-au ajutat, nu înseamnă că aceste instituţii ne ghidează sau ne conduc activitatea.”

V-au ajutat sa duceti tara de ripa si sa ne faceti de rusinea intregii omeniri civilizate.

„Sigur, sunt foarte mulţi care şi-ar dori ca doamna Kovesi şi DNA să fie certaţi cu toată lumea, nimeni să nu mai ajute DNA-ul şi să nu mai avem rezultate.”

Sunt foarte multi care doresc sa va dati demisia impreuna cu Coldea astfel incit sa nu mai aveti rezultate ca acelea mentionate, si altele despre care vom face vorbire in viitor.

“Domnul Morar şi echipa pe care a condus-o au avut rezultate foarte bune, au traversat o perioadă extrem de delicată şi au fost ajutaţi de procurorul general de la acea vreme (n.r. – procurorul general al României a fost, între 2006 şi 2012, chiar Laura Codruţa Kovesi). Poate părea neimportant, dar nu poţi să rupi activitatea DNA şi să spui DNA a acţionat singur, a fost un satelit al Ministerului Public şi procurorul general nu a ajutat cu nimic. Au fost momente esenţiale în care procurorul general a intervenit.”

Procurorul General a intervenit pentru a bloca, tergiversa, manipula si falsifica investigatii si dosare (ex. Dosar 654/P/2011) in vederea exonerarii Microsoft si a SRI, MAI, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Ovidiu Artopolescu si multi altii, de la raspunderea penala, pentru fapte deosebit de grave.

“Îmi place când suntem criticaţi, nu-mi place să se spună: „Lasă, sunt băieţi buni”. Când cineva spune acest lucru despre tine ai o mare problemă, cel puţin în sistemul judiciar. Cu cât nivelul criticilor creşte din partea unor anumite persoane cu atât sunt mai convinsă că suntem pe drumul cel bun.”

Procurorul General impreuna cu SRI au intervenit pentru inducerea deliberata in eroare a institutiilor UE referitor la fraude extrem de grave si de evidente timp de un deceniu. Ce incredere si respect pot avea aceste institutii UE dupa ce DNA si Kovesi-Coldea si-au batut joc de ele cu un tupeu greu de imaginat, dar foarte bine “argumentat”.

A contat şi contează foarte mult. Şi susţinerea ambasadelor străine, şi susţinerea Comisiei Europene. Pentru că nu te simţi singur în această luptă. Vă spun sincer, de foarte multe ori simţim că ne luptăm cu morile de vânt.

Coldea produce vintul si Kovesi produce moara, astfel incit procurorii disciplinati, infricosati si terorizati se lupta cu morile de vint operate de Binomul SRI – DNA.

Procurorul General si SRI au intervenit pentru a ameninta, shantaja si teroriza procurorii din echipa domnului Morar, si pentru a incerca sa extermine judiciar, juridic, social, economic si fizic partile vatamate in urma activitatilor mafiote si teroriste intreprinse de Microsoft in asociere criminala cu SRI, MAI, DNA si altii.

In cartea pe care o veti publica “Pretul Minciunii” sa nu uitati sa pomeniti ca sistemul cu care domnul Morar si procurorii curajosi care l-au urmat s-au luptat, este reprezentat in primul rind de Kovesi si Coldea si de cei pe care acestia ii deservesc de cind au ajuns si ei cinevauri la Bucuresti. Acum lupta se duce pentru propaganda deshantzata si neobrazata si pentru perpetuarea si protejarea crimelor comise timp de peste un deceniu de prea curajoasa Kovesi si prea “creierul” Coldea.

Situatia continua sa se perpetueze si sa se agravare in prezent, dupa cum va vom informa in articolele viitoare, in baza probelor pe care le detinem.

CONCLUZIE

Kovesi Coldea nu mai cheltuiti banii din mita Microsoft sa va faceti publicitate, ca nu mai prostiti pe nimeni. Dosarele pe care entitati straine se vad obligate sa le investigheze, datorita “competentei” DNA (vezi Guccifer in SUA – RSC – in Europa – EADS in Germania, etc) dovedesc cu prisosinta ca sunteti parte a problemei si ca oricit va cazniti si cheltuiti, nu veti mai putea niciodata sa deveniti parte a solutiei.

In fapt sunteti mult mai periculosi pentru tara decit Ponta, Tariceanu si toate neamurile si complicii lor … adica tot voi !

DEMISIA !

Vom reveni ….