Kovesi Coldea : „La ordinele cui a răspuns «Prezent!» Daniel Morar în 2006?”. Mihai Pâlşu – 15 Iunie 2015 Ziarul Puterea

kovesi_morar_paun_tulus_dumitrescu_vartic_timofte_coldea_maior_ghita

Procurorul Moraru îl anchetează şi pe Vlădescu

“Magnitudinea scandalului i-a speriat pe procurorii germani şi români care au deschis dosare penale în cazul fraudei EADS. Pare că se trage de timp pentru ca actorii principali să plece paşnici dintre noi. Şi mă refer aici la cele mai sonore personaje implicate în frauda de sute de milioane de euro, din ambele părţi ale Hidrei EADS – România şi Germania. Desigur, doamna procuror de caz Mihaela Moraru Iorga are o scuză aparent infailibilă pentru justificarea nefinalizării dosarului penal Frauda EADS: are sau a avut în „portofoliu penal” escrocheria Microsoft, Dosarul Elena Udrea vs Florian Coldea, o speţă de o savoare IT-istă foarte rară etc.

În cazul IT, vorbim despre dosarele penale având drept cauză un furt de soft şi cod sursă comis de către firmele deţinute de fostul ministru de Finanţe Sebastian Vlădescu – Romanian Soft Company şi Medist. Victimele lui Vlădescu sunt Omnis Group, Şerban Ghenea şi Dragoş Rişcanu. Culmea, investigaţiile sunt efectuate de OLAF, în cazurile OF/2005/0417, OF/2010/0068, OF/2012/0648, OF/2015/0115, în colaborare cu DNA, procuror-şef Serviciu Mihaela Moraru Iorga în cazul 85/P2011, conexat cu cazurile 6949/P/2004, 216/P/2005, 66/P/2007, 275/P/2007!!!”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Schema prezentata de Mihai Palsu in nume si responsabilitate personala este deosebit de interesanta, chiar daca avind in vedere sursele deschise folosite, nu a permis inca publicarea altor nume care nu apar in sursele publice pomenite, dar care au jucat si inca joaca un rol determinant in manipularea si tergiversarea anchetelor care vizeaza in fapt Microsoft + Siemens + EADS + Vladescu + multi altii.

Doamna Procuror de caz Mihaela Moraru Iorga nu are nevoie de nici o scuza aparent sau neaparent infailibila, atit timp cit sefii Domniei sale raspund Prezent ! cind e vorba de ordinele venite de la cei care au reusit sa il inspaiminte de moarte in Ianuarie 2009 chiar si pe Gabriel Oprea ditamai generalul si de mai multe ori ministru.

Cind Microsoft incepe sa dea mita direct inca din 2000 unora ca Nastase, Nica, Maior si ulterior prin entitati interpuse (Siemens, si altii) continua jaful si coruptia timp de un deceniu, si cind Directorul Microsoft ameninta deosebit de credibil cu moartea in numele unora cum sunt Catalin Voicu, Dan Nica, George Maior ce poate sa faca Doamna Procuror, cind Gabriel Oprea nu are nici acum curaj sa spuna cine l-a amenintat si cine este conducatorul organizatiei criminala cunoscut de toate (absolut toate) serviciile secrete, care se dorea sef la serviciul secret al MAI.

Din ce intelegem din cele spuse de Domnul General Gabriel Oprea, serviciile secrete protejeaza organizatii criminale cunoscute acestora, si Domnia Sa nu informeaza DIICOT, DNA si alte institutii competente referitor la infractiuni deosebit de grave astfel cunoscute de toata lumea.

Sau le informeaza dar crima organizata ordona si procurorii sefi raspund Prezent ! …

Cum sa nu ne ameninte cu moartea Directorul General Ovidiu Artopolescu in Aprilie 2009, in numele “cind venim noi la putere” – adica Dan Nica Ministru de Interne, Catalin Voicu Procuror General si cine mai reiese din schema EADS ca tot criminalii aia sunt.

Ce poate face un sarman(a) Procuror Sef Serviciu si de caz, cind Microsoft si altii jefuiesc sute de milioane si le impart cu mai marii acestei tari si cind sefii sai fac sluj la crima organizata si la teroristii antrenati de Microsoft in programul Evanghelist ?

Procurorul Mihaela Moraru Iorga NU il ancheteaza pe nici un Vladescu sau/si Artopolescu, aceasta este obligata sa ii protejeze si sa ii exonereze asa cum fac si sefii sai incepind din anul 2004 pina in prezentul mereu continuu. Ordinul se executa nu se discuta ! Kovesi este deja (2011) semnatara mai multor rezolutii care au drept unic obiectiv blocarea oricarei investigatii pe care un procuror corect cum este si Mihaela Moraru Iorga ar dori sa le faca, chiar daca este amenintata cu moartea asa cum sunt mai toti cei care indraznesc sa isi puna intrebari.

“Când vom înceta să ne mai punem întrebări vom dispărea ca oameni. Vom fi cyborgi!” Mihai Palsu

“Daca vom continua sa ne punem intrebari vom disparea ca oameni. Vom fi cadavre!” Dragos Riscanu