BRAVO DNA – SRI ! Vedeţi că se poate ?

tariceanu_vladescu_chiliman_moisescu_ponta-_ghita“Ce să înţelegem din interceptările SRI?

Că despre afacerile lui Andrei Chiliman se ştia de 9 ani, dar că primarul sectorului 1 a fost lăsat să-şi vadă de treburi, inclusiv să candideze în 2008 şi 2012, fără a i se clinti un fir de păr?

Cum se explică paradoxul acesta, întîlnit în mai toate Dosarele din ultimul timp?” Ion Cristoriu.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Maestre e foarte usor de inteles !

Ori acceptam ca suntem o natie de infractori, ma refer la absolut toate persoanele cu cetatenie romana indiferent unde domiciliaza acestea, ceea ce inseamna ca suntem o natie de paria si nu avem ce cauta in NATO si UE, ori refuzam atit noi cit si cei cu care ne-am asociat, spre propasirea cit de cit a lumii in care traim, sa mai lasam niste infractori sa dicteze soarta tarii si soarta noastra.

Problema este ca in 25 de ani de “tranzitie” indivizi cum sunt Tariceanu, Vladescu, Moisescu, Chiliman, Ghita, Ponta si multi (toti) altii au reusit sa constituie grupuri de crima organizata astfel acceptate, sustinute si finantate de catre corporatii multinationale pradatoare (Microsoft, Siemens, EADS, Ericsson, etc.), tot din banii nostri, pina cind coruptia si crima organizata au devenit pericole politice la adresa aliatilor nostri (vezi Crimeea, Ucraina si altii).

Grupurile de crima organizata etatica, dupa cum remarcati sunt transpartinice, deosebit de bine organizate si de profitabile si au controlat, in totalitate pina de curind, justitia.

DNA – SRI nu ii poate lua pe toti deodata, si nici nu ii poate lua selectiv, asa cum isi doresc mai marii retelelor criminale – pestii mici sunt prinsi si rechinii continua sa conduca sistemul ticalosit.

Este momentul sa incurajam atit DNA cit si SRI, si sa ne uitam la rezultatele acestora si sa le uram mult succes in razboiul deschis pe care acestia il duc impotriva unei tiranii impuse de niste infractori de drept comun cu pretentii de mari oameni de stat.

Daca ceea ce mai multi afirma referitor la relatiile deosebit de bune pe care Chiliman, un infractor notoriu le avea cu Generalul Coldea, sunt adevarate, cu atit mai mult trebuie felicitat si incurajat acesta pentru ca reuseste sa puna interesele tarii inaintea celor personale.

Daca DNA Ploiesti – loc cunoscut pentru infractorii din justitie (ex. judecator Adrian Podea si cazul Austrianu’) – are procurori tineri care au curajul sa ii puna catusele unora “grei” cum sunt Chiliman si Moisescu acestia trebuie incurajati nu criticati.

Daca Kovesi are curajul sa coordoneze, nici nu mai conteaza motivele, actiunea impotriva acestor infractori indiferent de asa zisa culoare politica, aceasta trebuie laudata, nu curvulita tupeista de Udrea care e mult mai vinovata impreuna cu Cocos si multi altii de ceea ce s-a intimplat si continua sa se intimple.

Cu sau fara epoleti sa o lauzi pe Udrea la nesfirsit si sa o faci si istoric de exceptie, in timp ce incriminezi DNA si SRI cind acestia, in sfirsit, incep sa isi faca treaba este oarecum exagerat.

Noi nu vrem sa traim intr-o tara in care Tariceanu da ordine Ministrului Justitiei, DNA, SRI si cui vrea el, ca sa poata delapida in voie prietenii sai, cu el in frunte.

Mai interesati-va cum operau in stil “mafia siciliana” Tariceanu, Moisescu, Vladescu, Chiliman, Ponta si Ghita si veti intelege ca nu Udrea, beneficiara a “viziunii” lui Nastase si Bittner, si a unor fuste si minte scurte si mulate pe prostie , preacurvie si hotie sunt reperele statului de drept pentru unii dintre noi.

Daca tot analizam si presupunind ca Udrea, o “fina” traficanta de influenta si o shantajista de prima clasa, nu minte, si intr-adevar Maior si Coldea ii dadeau ordine lui Cocos unde sa distribuie banii din shpagile Microsoft, cu atit mai mult astazi cind vedem ca DNA si SRI continua sa adreseze infractiuni pe care “Zei” cum sunt Tariceanu, Moisescu, Chiliman, Ghita, Ponta si multi altii le fac in deplina impunitate de ani de zile, incercind sa-i ia in ordinea corecta de SUS in jos DNA si SRI trebuiesc felicitate si incurajate nu criticate si acuzate pentru ce s-a intimplat in trecut … va fi vreme si pentru asta dupa ce razboiul cu tirania infractorilor va fi cistigat… daca va fi …


Călin Popescu Tăriceanu – adevărata ţintă a Binomului SRI-DNA în Dosarul Andrei Chiliman

Ion Cristoiu, Gîndul de vineri, 19 iunie 2015

Reţinerea lui Andrei Chiliman, după cunoscutul spectacol mediatic regizat de Binomul SRI-DNA împotriva duşmanilor de clasă, a stîrnit în presa noastră epoleti-zată, răcnete de entuziasm.

Uite! strigă purtătorii de cuvînt ai Binomului, lupta împotriva corupţiei nu cunoaşte culoare politică.

Deşi lider al Partidului Meu, al lui Klaus Iohannis, Andrei Chiliman a fost convocat la DNA şi reţinut în vederea arestării preventive.

Trăiască SRI şi Divizia sa Penală, DNA!

Presa care a reuşit (deocamdată) să rămînă cît de cît în afara Cazărmii se întreabă, în mod corect, cum de l-au înhăţat abia acum pe Andrei Chiliman cu binecunoscutul spectacol de sunet şi lumini, cînd acuzaţiile se referă la fapte petrecute între 2006 şi 2015.

Ce să înţelegem din interceptările SRI?

Că despre afacerile lui Andrei Chiliman se ştia de 9 ani, dar că primarul sectorului 1 a fost lăsat să-şi vadă de treburi, inclusiv să candideze în 2008 şi 2012, fără a i se clinti un fir de păr?

Cum se explică paradoxul acesta, întîlnit în mai toate Dosarele din ultimul timp?

Răspunsul l-a dat Elena Udrea în Denunţul depus pe 30 ianuarie 2015 împotriva Binomului SRI-DNA:

„Astăzi, într-o ţară în care aproape oricine poate fi acuzat, de la Preşedintele Iohannis, care nu a apucat să ne explice povestea celor 6 case ale sale, pînă la cetăţeanul care dăduse un borcan cu miere şi o sută, două de euro pentru a obţine o pensionare anticipată, există riscul ca cei care decid pe cine şi cînd acuză, să o facă din interese ce nu au legătură cu justiţia sau dreptatea. De asemenea, într-o astfel de ţară, va deţine puterea absolută cel care deţine cătuşele. Nimeni nu va avea curajul să nu se supună voinţei celui care poate în orice moment să decidă arestarea oricui. Cu atît mai mult cu cît există un puternic suport popular faţă de arestarea tuturor celor care deţin sau au deţinut funcţii, sînt persoane publice şi fac afaceri mari, pe ideea că nimeni nu poate ajunge sus fără să încalce legea.

În aceste condiţii, cînd şi patronii de presă şi jurnaliştii, şi procurorii şi judecătorii pot fi acuzaţi, în orice moment, evident că cel care deţine secretele tuturor poate şantaja şi obliga pe oricine să facă aşa cum acesta îşi doreşte. ”

Ce vrea să spună Elena Udrea în această dezvăluire unică, istorică prin importanţa ei pentru înţelegerea felului în care lupta împotriva corupţiei e folosită ca pretext de răfuieli politico-mafiote?

Că, vorba pe care o tot spune Robert Turcescu, luni seara, cînd facem împreună pe Naşul Tv, Analiza săptămînii, fiecare dintre noi, prin ceea ce a făcut în ultimii 25 de ani, e dator cu o vizită la DNA.

Acolo la DNA, dar mai ales la SRI, stau închise în sertare, dosarele imensei majorităţi a politicienilor, oamenilor de afaceri şi patronilor de presă din postdecembrism.

Cînd cineva trebuie scos din joc, fie pentru că a intrat în conflict de interese cu Binomul SRI-DNA, fie pentru c-a îndrăznit să-l critice în public, e scos din sertar dosarul lui sau, în unele cazuri, dosarul unui om de afaceri care l-ar putea denunţa pe respectivul.

Ics Icsulescu? încruntă sprînceana Binomul, acesta trebuie pus la punct imediat.

Ia să vedem ce dosar are la noi: N-are dosar, Şeful!

Cu cine a făcut afaceri din 1990 pînă acum?

Cu Ion Ionescu.

Acesta are dosar?

Are Şeful!

Foarte bine. Îl luăm pe sus pe Ion Ionescu, îl vîrîm la beci şi-i punem în vedere că poate scăpa numai dacă îl denunţă pe Ics Icsulescu.

Şi uite aşa se ajunge la înhăţarea cu zgomot a lui Ics Icsulescu.

Cine e ţinta Operaţiunii Chiliman?

Cum cine?

Dacă sunteţi atenţi la aşa zisele stenograme plasate de Binom presei de casă, ţinta e Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a devenit, prin campania sa spectaculoasă împotriva Statului poliţienesc instaurat în România din ultimul timp, duşmanul de moarte al Binomului SRI-DNA.

Călin Popescu Tăriceanu trebuie anihilat urgent!

De la Dosarul Chiliman se ajunge rapid la săltarea cu huiet a lui Călin Popescu Tăriceanu.

Operaţiunea, pregătită mediatic de aşa zisele dezvăluiri din aşa zisele stenograme date recent presei epolet-izate, va scoate din joc pe unul dintre cei mai importanţi aliaţi ai lui Victor Ponta şi va da o lecţie publică tuturor celor care nu iau poziţie de drepţi în faţa Binomului SRI- DNA.

Se mai dă o lovitură cu acest prilej şi lui Victor Ponta, avînd în vedere că e vorba de cumnatul lui.

A fost sacrificat Andrei Chiliman?

Ei aş! A fost sacrificat pentru mai puţin Ovidiu Tender.

Lovitura dată prin implicarea lui Călin Popescu Tăriceanu justifică sacrificarea unuia dintre liderii şi finanţatorii partidului prezidenţial PNL.