Kovesi Coldea luaţi exemplu de la Maior (un fel de Cămătaru) „un om loial partidului (aparţinînd unui comunist agitator n.r.), dar în acelaşi timp e un om foarte echilibrat” … şi continuaţi echilibristica preluată de la “un bun pesedist” prestidigitator, loial în primul rînd lui Microsoft, care vă ajută să închideţi dosarul Microsoft, în care Microsoft nu are nici o calitate, că au Pinalti, Niro şi Cocoş (prieten cu Maior şi Cămătaru)

maior-iliescu-arto-coldea-kovesi-gatesTraian Băsescu a declarat, luni, la Adevărul Live, că niciodată nu l-a suspectat pe fostul şef al SRI, George Maior că nu este „un bun pesedist”. Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că Maior este „un om loial partidului, dar în acelaşi timp e un om foarte echilibrat”. ”Maior mi-a plăcut că era echilibrat, niciodată nu l-am suspectat că nu e bun pesedist. E un om loial partidului, dar în acelaşi timp e un om foarte echilibrat”

George Maior a fost propus pentru funcţia de ambasador în Statele Unite ale Americii. Urmează ca propunerile înaintate de preşedintele Klaus Iohannis să treacă prin comisiile parlamentare, acolo unde aceştia vor fi audiaţi. Comisiile din Parlament au un vot consultativ, iar preşedintele poate numi ambasadori chiar dacă votul este unul nefavorabil.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Ce liniste se aude in toata presa in timp ce dosarul Microsoft se judeca pe tacute, si in timp ce fratele Camataru, il imita pe Maior (sau invers) si spune ca ciordeala, tortura si asasinatele la comanda nu cadreaza cu demnitatea lui, de om (nu singur) mare iubitor de onomatopee, care stie de altfel ca:

“Tot ce a aparut este o inventie. Nici nu se pune problema de asa ceva! Aparitia numelui meu in acest scandal nu este decat o razbunare! Nu as putea sa fac niciodata asta! Eu sunt prieten cu Dorin Cocos. Am stat cu el patru luni in camera, la Arestul Central. Deci totul este doar o minciuna! Nu inteleg ce jocuri se fac, dar nu sunt implicat deloc in aceasta poveste sinistra!”

National

… cum nici Maior si Coldea care au stat ani de zile Simbata si Duminica tot cu Cocos, nu au nici o legatura cu povesti si mai sinistre, si nici nu vor sa ii faca vreun rau lui Udrea via Kovesi.

(4 luni = 120 zile. 120 zile = 60 de Simbete + Duminici, cit cam pentru un an si ceva)

Avind in vedere ca Maior si Coldea lucreaza cu Cocos de vreo zece ani rezulta ca sunt mult mai intimi cu Cocos decit este Cocos cu fratele Camataru, deci avantaj Maior – Coldea … serveste Kovesi … scuze ii serveste Kovesi :

Microsoft e total nevinovat de jaf de sute de milioane, pe care nu le-a impartit cu Maior si Coldea (si altii) via Cocos, Niro, Pinalti si alti shmekeri in deplina libertate si impunitate.

O sa devina si mai interesant in turul doi, cind incep sa serveasca profesionistii, ca cu Kovesi, Coldea si Camataru nu ajungem nici in eliminari, ca suntem deja eliminati …

… mai cu seama acu’ ca ne paraseste si loialu’ si echilibratu’ Maior, care doar el mai putea sa inscrie via partenerii, dar el se duce la sursa sa lucreze direct cu Microsoft, si nu prin interpusi ca pina acum.

Kovesi Coldea sa se descurce si singuri daca s-au lasat incurcati de altii, ca de’, de un’ sa stie si ei saracii, ca Microsoft e oameni rai pusi pe prapad si ca le vine si lor rindul, la toti mai putin Maior, Artopolescu, Nica, Nastase, Blaga, si mai tot restul de euroatlantici.