Kovesi Coldea : Dacă vreţi să trăiţi într-o ţară mai cinstită, mai curată şi mai liniştită în care fiecare să-şi facă treaba lui, ARESTAŢI-VĂ foarte reciproc, sau fugiţi cît mai repede din ţară (găsiţi conturile la Sima), că altfel situaţia se va agrava şi veţi trăi în penitenciar pînă la adînci bătrîneţuri … şi încă nu e mixt

kovesi_coldea_maior_gates_nica_ballmer_nastase_timofte_vintu_vartic_bulgaru

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Pai treaba ta care e Kovesi ? sa masluiesti, tergiversezi si manipulezi dosare la bara-bara cu infractorii ? asta treaba impreuna cu Coldea poti mai bine sa nu o faci ca o sa traiesti intr-o tara atit de curata de nu va mai ramine nimic in urma voastra, decit multa liniste si cinstea voastra de asasini inconstienti … noroc cu Victoria Lipan si cu ce mai zice ea referitor la acte sexuale cu UE .. si cu Maria Ta si Maria Lui, adica facatorii de tari cinstitie, curate si linistite cu tortura, mita, piraterie, minciuna, asasinate la comanda si terorism.

http://www.curentul.info/actualitate/10793-kovesi-vreau-sa-traiesc-intr-o-tara-mai-cinstita

„Să trăim într-o ţară în care să nu fim obligaţi să dăm mită pentru a avea acces la ceea ce prin lege putem avea acces. Vreau să trăiesc într-o ţară mai cinstită, mai curată, acesta este lucrul pe care eu mi-l doresc. Şi poate într-o ţară mai liniştită, în care fiecare să-şi facă treaba. Cred că acesta este lucrul pe care mi-l doresc cel mai mult”, a spus Kovesi.

În opinia sa, criticile pe care anumite persoane la aduc instituţiei pe care o conduce demonstrează că lupta anticorupţie are rezultate.

„Văd că toată lumea critică DNA. Acest lucru îmi arată că suntem pe drumul cel bun. Cu cât suntem criticaţi mai mult de anumite persoane, cu atât sunt convinsă că suntem pe drumul cel bun”, a mai declarat Laura Codruţa Kovesi.