“Să leşini, nu alta, cînd vezi ce poate pui capul Lulutzei! … “un tupeism de urcată în copac” “Era drogat procurorul?” “Nu v-am spus eu c-a luat-o apa?!” Maestrul Ion Cristoiu

kovesi-arto-cori-hotaranPrin arestarea doctorului Yassin, Codruţa Kovessi îi arată pisica lui Florian Coldea! Gîndul de vineri, 10 aprilie 2015 – Maestrul Ion Cristoiu

Una dintre cele mai ciudate întîmplări din răfuiala pentru Putere dintre bandele alcătuite din politicieni, ştabi ai Structurilor şi oameni de afaceri pentru teritoriu şi bani, în golul de Putere ivit după plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni şi preşedinţia de concediu de lux a lui Klaus Iohannis, rămîne arestarea doctorului Mohamad Yassin de către DNA condusă de Lulutza, pe numele ei de buletin Codruţa Kovesi.

Doctorul Yassin a fost arestat de DNA sub acuzaţia de trafic de influenţă. Potrivit Rechizitoriului întocmit de subordonaţii Lulutzei, doctorul Yassin i-ar fi pretins lui Omar Hayssam, în 2014 (!!!), suma de 2 milioane de euro, în schimbul obţinerii unui recurs în anulare la pedeapsa de peste 20 de ani închisoare. La cine ar fi urmat să intervină Yassin pentru eliberarea lui Hayssam? Potrivit Rechizitoriului, de care Lulutza s-a îngrijit să ajungă la presă,  Yassin ar fi urmat să intervină la Traian Băsescu.

Să leşini, nu alta, cînd vezi ce poate pui capul Lulutzei!

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

De ce sa lesinam Maestre, la contemplarea puilor din capul Lulutzei ? Asa e ea cind e normala, cum ati vrea sa fie, altfel ?

Kovesi, Coldea, Yassin, Becali, Vintu, Copos si altii ca ei, cred ati inteles la ce ma refer, au un mod aparte de a gindi compensatoriu – respectiv daca fac una bucata lucru legal, corect, uman, normal asta sterge – compenseaza – toate nerorocirile facut anterior, si daca se gindesc mai bine ramin si pe credit pentru alte nenorociri si mai mari a fi comise in viitor.

Saracii Procurori din subordinea lui KoCo nu sunt drogati, sunt terorizati de Lulu, mai rau decit de lup. Ati spus tupeism, nu de tupeism e vorba, de terorism e vorba.

Cu Lulutza nu te joci, ca nu are simtul umorului ci doar pe al omorului. Nu ii pasa de nimeni si de nimic si cel mai putin ii pasa de lege.

Coldea – la fel ca si Kovesi – poate fi felicitat pentru vreun ceva de l-o fi facut bine in viata lui, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa dea socoteala de toate nemerniciile si nenorocirile pe care le tot face de un deceniu.

Nu s-a rupt nicio iubire, ca astfel de entitati nu stiu ce e aia, au ramas interesele, si ce vedem este doar o alta manipulare, la fel de inepta cum este si manipularea Microsoft si altele.

Yassin ii dadea bani lui Basescu sa il scoata pe Omar din pirnaie la fel cum Microsoft nu are nicio calitate in dosarul Microsoft, si Tariceanu nu a luat mita din licente Microsoft.

Coldea si ai lui faceau mai bine sa nu il lase pe Omar sa plece in bataie de joc, nu sa se dea erou doar ca a indreptat un rau la care au participat el si ai lui, fie si numai prin pasivitate.

De ce nu se intreaba nimeni de ce a vrut Kovesi sa vina inapoi, de la Bruxelles, unde era ditamai ministru MAE – grad de Ambasador si privilegii si salariu pe masura, pentru facut absolut nimic, ca sa ocupe o pozitie degradata cu vreo doua trepte, prost platita si toata ziua terfelita ?

Sa fie patriotism, sa fie sacrificiu “in integrum” sau sa fie nevoia de a isi salva pielea din ghearele lui Daniel Morar, Procuror General in devenire.

Coldea, Ponta, Udrea, Cocos si multi altii au vrut-o pe Kovesi sefa la DNA ca o au la mana, numai ca nu s-au asteptat sa nu poata opera pe shantaj dupa datina strabuna.

Ce daca Coldea a luat bani via Cocos sa ii faca imagine si sa o promoveze si pe Kovesi, dosarul se claseaza dupa ce se invoca ca Udrea nu s-a intilnit cu procurorarea care era in concediu, ca sa isi sustina denuntul.  Ce daca povestea cu Yassin este cel putin hilara, Kovesi continua sa ameninte si sa se dea pe sticla explicind cum le face ea pe toate si asculta “ambiental”, si stabileste prioritati si ilegalitati, cum aresteaza ea pe toata lumea, dar nu are pe cine ca nu au nicio calitate si cei care au avut si-au pierdut-o in urma indiscretiilor pe care le-au consumat cu Kovesi.

…. vom reveni … dar intre timp Va dorim Sarbatori Fericite !


Pe 26 aprilie 2006, Omar Hayssam a şters-o din ţară sustrăgîndu-se anchetei penale.

A fost pentru Statul român, pentru Servicii, dar şi pentru Traian Băsescu, unul dintre cele mai negre momente.

Din ce ştiu eu, la ordinul lui Traian Băsescu, s-a  înfiinţat la SRI un grup de lucru condus de Florian Coldea, pentru aducerea lui Omar, ca un fel de spălare a ruşinii naţionale care a fost fuga sa.

Grupul, condus efectiv de Florian Coldea, a lucrat timp de 7 ani pentru descoperirea şi aducerea lui Omar în ţară. Spun efectiv, deoarece Florian Coldea personal a fost de nenumărate ori pe teren, în Siria, de ajunsese să cunoască ţara lui Assad mai ceva ca un sirian. Operaţiunea n-a fost deloc uşoară. Hayssam se refugiase în Siria şi se pusese sub protecţia Serviciilor Secrete siriene. În cadrul Operaţiunii, Traian Băsescu şi-a asumat misiunea de-a-l cultiva pe Bashar al-Assad. Nici preşedintelui Siriei nu-i era prea uşor, să ni-l dea, într-un regim de tip arab, unde clanurile sunt mai tari decît statul.

Cînd a venit Bashar al-Assad în România, în noiembrie 2010, l-am întrebat, în interviul luat în exclusivitate, despre Omar şi mi-a răspuns destul de reticent că e în închisoare şi că problema unei extrădări se va pune abia după ce Parlamentul sirian va aproba o convenţie cu România. Omar a ieşit din închisoare, dar a intrat sub protecţia serviciilor secrete siriene. Grupul condus de Florian Coldea a aflat unde se ascundea. Pentru luarea lui din locaţia respectivă era nevoie ca serviciile secrete siriene să se întoarcă niţel cu spatele, astfel încît să poată spune că n-au văzut cînd a fost luat de români.

Pe 19 iulie 2013, Omar a fost adus în România. Traian Băsescu l-a felicitat pe Florian Coldea şi a declarat c-a fost una dintre marile realizări ale mandatului său.

Avea şi de ce să-l felicite pe Florian Coldea.

Operaţiunea Omar a fost una dintre cele mai strălucite Operaţiuni din istoria serviciilor secrete româneşti, o Operaţiune de manual de Intelligence, pentru care SRI ar trebui invidiat de serviciile secrete mari ale lumii.

Cum să crezi în aceste condiţii denunţul făcut tocmai de Omar Hayssam, cel adus în România şi condamnat să putrezească în închisoare? Cum să crezi c-ar putea fi ceva serios în făgăduiala lui Yassin, dacă a fost aşa ceva, că va interveni la Traian Băsescu, pentru ca Omar, cel pentru care Traian Băsescu a ordonat o Operaţiune care a durat 7 ani, să scape din puşcărie prin recurs în anulare?

Ei bine, în România s-a găsit un procuror DNA care să-l aresteze pe Yassin sub acuzaţia de trafic de influenţă la Traian Băsescu.

Era drogat procurorul?

Nu, era subordonat al Codruţei Kovesi, cea care a instrumentat toată mizeria asta cu Traian Băsescu, trecut într-un Rechizitoriu trimis presei drept  cel care ar fi urmat să-l scoată din inchisoare pe Omar.

Dînd din nou în Traian Băsescu (arestarea lui Yassin a dus imediat la activarea teoriilor conspiraţioniste), Codruţa Kovesi a dat însă şi-n Florian Coldea.

Să se fi rupt lanţul de iubire dintre cei doi?

Nu-i exclus.

Aşa cum arătam pe cristoiublog.ro anterior, cele trei interviuri de un tupeism de urcată în copac ale Lulutzei  sunt tot încercări de a arăta că SRI are o contribuţie neglijabilă la Epopeea numită Lupta împotriva corupţiei.

De luptat se luptă doar DNA, adică numai Ea!

Prin Afacerea Yassin Lulutza îi arată pisica lui Florian Coldea.

Nu v-am spus eu c-a luat-o apa?!