Kovesi – Coldea “SRI a trecut la ameninţarea celor care-l critică pentru derapaje de la democraţie : „Serviciile secrete sînt instituţii de forţă ale statului, cu rol bine definit, cu importanţă majoră. Aruncarea lor în zona gri, ocultă, fără probe, poate constitui un atentat la siguranţa naţională.” … da’ cu probe, tot atentat rămîne ? … sau este terorism SRI + DNA + Microsoft ?

kovesi-coldea3N.B. Mă înşel eu sau SRI a trecut la ameninţarea celor care-l critică pentru derapaje de la democraţie? Nu cred că mă-nşel, o dată ce Ioana Ene Dogioiu, cea care ghiceşte din zbor gîndurile ştabilor din Servicii, chiar şi cînd acestea sunt stricte secrete, scrie cu subînţeles pe site-ul Ziare.com despre cei care critică SRI: „Serviciile secrete sînt instituţii de forţă ale statului, cu rol bine definit, cu importanţă majoră. Aruncarea lor în zona gri, ocultă, fără probe, poate constitui un atentat la siguranţa naţională.” Ion Cristoiu

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Nu gresiti Maestre !

Din pacate e mult mai rau : SRI = Securitate + DNA si un pic (mai mult) de Microsoft (Evangelism + Jihad) practica terorism, tortura, shantaj, amenintari si alte forme de crima organizata drept regula si nu exceptie, si nu de ieri de astazi, ci chiar din Octombrie 2001, cind au fost “amorsati” contra shpaga sa se faca ca lupta impotriva terorismului si impotriva pirateriei software.

Si asa a inceput sa curga mita de la CIA la Iliescu si acolitii + mita de la Microsoft la Nastase, Nica, Maior + sistem ticalosit dar foarte eficient la jefuit, tilharit si propagandat, astfel preluat de garnitura de noi “oligarhi” Tariceanu, Vladescu, Coldea, Maior, Kovesi, Artopolescu si altii.

Noi suntem acuzati de atentat la siguranta nationala din 2001, de cind nu am dorit sa ne asociem la “ecosistemul” Microsoft + RSC + Medist + Asesoft + Teamnet = Tariceanu + Vladescu + Maior + Kovesi = terorism + tortura + crima organizata + piraterie + crima cibernetica + frauda fonduri publice + coruptie + …

… vom reveni