Kovesi Alba ca Zapada şi cei Şapte Terorişti (Iliescu Bush Maior Coldea Blaga Ballmer Gates)

iliescu-bush-maior-coldea-blaga-ballmer-gates-artoTeroristul Iliescu si Tortionarul Bush il citeaza pe Noam Chomsky in afara oricarui context relevant, chiar dimpotriva, adica Black Propaganda.

Acesta spune “Toata lumea spune ca vrea sa lupte impotriva terorismului, ei bine, este cel mai usor lucru de facut, tot ce aveti de facut este sa nu paticipati la terorism”.

Sa vedem cum fac Iliescu si Bush acest exercitiu, adica nu participa.

In 1886, de ziua nationala a României, Eminescu publica Luceafarul despre Lumina !

In 1989 (Decembrie 22), Iliescu, un NKVDist premiant inventeaza teroristi, fara numar ! … Procurorul General Tiberiu Nitu îi vede chiar inainte, pe 21 Decembrie, un vizionar …

Mii de Revolutionari adevarati, oameni nevinovati sunt impuscati degeaba, in contul unor teroristi care nu au existat niciodata, si ulterior la Mineriade cei care au mai ramas, sunt batuti si ucisi cu salbaticie ! … prin comparatie CIA sunt niste amatori nevinovati … si oricum ei nu practica acasa ci doar in deplasare !

In 1989 (Decenbrie 25) de Craciun, Iliescu isi ucide competitia nationala (sotii Ceausescu) pe altarul globalizarii NKVD ! Oricum religia e opiumul poporului si daca elimini omul elimini problema spunea Stalin, tatucul lui Iliescu. Totul este sa o faci totemic, adica exemplu pe unitate, sa nu mai indrazneasca nimeni in viitor, si viitorul este tot al lui Iliescu ! … si al Microsoft, care practica aceleasi metode, daca ii omori, omoara-i sa nu mai miste nimeni in front !

In 2001(11 Septembrie) Bush si SUA se intilnesc pentru prima data la ei acasa cu teroristi adevarti ! … vor si ei sa sa faca ceva, dar nu vor la ei acasa vor in deplasare, dar au nevoie de profesionisti – Thailanda, Polonia si altii aveau experienta necesara dar nu doreau sa o repete (si dupa o scurta experienta au refuzat sa mai colaboreze cu CIA), iar China si Rusia erau prea apropiate de Microsoft, asa ca Bush a apelat la un adevarat profesionist cu rezultate remarcabile la nivel mondial in genocid si tehnici de dezinformare, Ion Iliescu.

In 2002 (23 Noiembrie) Iliescu doctor in teroristi virtuali si genocid in deplina impunitate, vede CURCUBEUL (terorismului, crimei organizate, coruptiei, fraudei si dezinformarii) cu Bush Jr. si amator in teroristi adevarati, dar doritor sa dea un ban (milioane in mita) sa vada cum se face in realitate, eventual tot cu impunitate si profituri fara numar, dar pina la urma nu a prea vazut nimic, ca a torturat degeaba, noroc ca a avut de unde sa plateasca mita la profesionisti.

Il serveste “cirpa KGBista” bine’nteles cu mita, dar fara bon fiscal, doar in conturi in Vanuatu, unde se pot investi si se poate profita de operatiuni speciale si de tot felul de trafic (Viktor Bout – arme, Omar Hayssam – rapiri contra recompense devalizate – piraterie in favoarea Microsoft si mita la toata UE via Vintu si Buttice).

Astfel se creaza un “perpetuum mobile” de motivari si alibiuri pentru a face ORICE ticalosenie sa para foarte legala, cu singura conditie sa ai controlul TOTAL al comunicarii, in care investesti din banii proveniti din terorism in timp ce lupti impotriva terorismului – minciuna devine adevar, pacea devine terorism, cinstea devine crima si justitia devine tortura. Iliescu (terorism cu scop si mult profit) + Bush (tortura degeaba cu costuri enorme) = Microsoft si citeva guverne corupte beneficiare de profituri fara numar.

Terorismul, coruptia, tortura, pirateria si propaganda platesc intodeauna ! Traiasca Kovesi si echipele ei de amazoane si amazoni …

Urmeaza o sinergie congruneta non idiosincratica si anatagonista, doar un pic ilegala, corupta, criminala, tortionara, propagandista si foarte profitabila, pentru clica lui Iliescu (Securitatea si companii sub acoperire – Asesoft, Teamnet, RSC, Medist, Siveco, Netconsulting, Totalsoft, Softwin, etc.) si a lui Bush (CIA si Microsoft, etc.).

Imi permit cu umilinta si evlavie sa il paragrafez pe Eminescu :

La terorismul care-a rasarit
E-o cale-atit de lunga,
Ca zeci de ani i-au trebuit
Luminii sa ne-ajunga

Poate de mult s-a stins în drum
În departari albastre,
Iar raza lui abia acum
Luci vederii noastre

Icoana terorii ce-a murit
Încet pe cer se suie;
Era pe când nu s-a zarit,
Azi il vedem, si nu e.

Tot astfel când al nostru omor
Pieri în noapte-adânca,
Lumina stinsului teror
Ne urmareste înca.

… vom reveni