Lulutza cum ziceam, ia-l pe Coldea si mai lasati lumea sa lupte impotriva coruptiei, pe care voi ati cocolit-o si dospit-o; toata lumea va multumeste si va vrea DEMISIA! … sau nu ati inteles inca ce vrea sa zica SUA … foarte diplomatic …

kovesi-coldea-udrea-bica-cristoiu“Codruţa Kovesi, alintată şi Lulutza, care a fost timp de zece ani, din cauza unei rătăciri a lui Traian Băsescu, numai şi numai şefă, de mă întreb dacă mai ştie cum se face un dosar, fie şi pentru un hoţ de găini …

O femeie e ţinută la puşcărie de trei luni, fără a fi judecată şi, din cîte se vede în Justiţia noastră plină de colaboratori ai noii Securităţi, se pare că va mai sta.

De ce?

Mai întîi, pentru a-i face pe plac Codruţei Kovesi, care o urăşte multilateral: ca procuror care ar fi putut să-i ia locul, ca amică a Elenei Udrea (cea care a văzut cum se smiorcăia Lulutza în Biroul Oval de la Cotroceni), ca femeie.

Apoi pentru a o face s-o dea în gît pe Elena Udrea şi pe Traian Băsescu.

Mult mai important, Alina Bica e ţinută în arest preventiv de trei luni şi va mai fi ţinută mult şi bine, pentru a nu vorbi.

Dacă vorbeşte, multe capete s-ar putea să capete diaree.” Ion Cristoiu blog

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Ghita ataca furibund Microsoft cu tente politice si isterice anti americane, si mai adauga si alte companii americane. Acesta creaza deliberat confuzie intre interesele si politicile legitime ale SUA si jaful si tilhariile facute de niste Securisti vechi si noi in asociere cu Microsoft astfel protejati de DNA si in primul rind de KoCo.

KoCo sunt shantajabili si la asta Ghita este “profesor doctor” desi dupa cum gindeste si vorbeste nu ai spune ca a terminat scoala primara nici macar la „lupii galbeni”.

Respectiv daca tot am furat impreuna pina acum, ce rost are sa ne certam cind putem sa punem toata vina pe Microsoft si pe restul de companii americane, sa creem confuzie si conditiile ca acestea sa acuze cu “just temei” exagerarile noastre si astfel prin “dramatizare pentru trivializare” sa scapam cu totii si cu banii, si cu pozitiile si cu multumirile si cu puterea … zis si facut …

Microsoft si alte companii americane devin astfel singurii vinovati, care au si ei dreptul la mila si iertare creshtineasca, ca sunt si ei “Evanghelisti” care duc un “Jihad” soft si foarte profitabil, respectiv iertare TOTALA.

Microsoft si restul de manipulatori pun niste postaci sa publice in New York Times, o amenintare voalata la adresa lui KoCo, care sunt oricum shantajabili si asteapta sa vada reactiile … care nu se lasa asteptate … astfel Hurezeanu vine si ne povesteste despre “comisiile de reconciliere” proprii apartheid-ului.

CONCLUZII

Pina astazi Romania a fost impartita intre niste albi, Microsoft si asociatii acestora si niste „piei rosii” sau/si negrotei, pe plantatia Microsoft-Securitate-SRI-MAI-DNA, care daca vor si ei sa fie lasati in autobuz si la wc-urile publice, au obligatia sa isi ierte tortionarii si sa le respecte proprietatile rezultate din tilharie, exploatare si terorism, ca altfel se zice ca suntem toti anti americani si nu e frumos … ca vezi Doamne Microsoft = USA = KoCo = Lupta impotriva coruptiei … de nu mai stii cine e cine si ce vor „dinsii” si de la cine … vom reveni cu mai multe clarificari si documente …

Politicile si metodele pradatoare si ilegale ale Microsoft sunt in contradictie flagranta cu politicile si metodele legitime ale SUA

Politicile si metodele pradatoare, abuzive si ilegale ale binomului KoCo sunt in contradictie flagranta cu politicile si metodele legitime ale statului Roman si ale luptei impotriva coruptiei !

Asocierea infractionala a Microsoftului si a binomului KoCo sunt cauza situatiei si nu pot fi solutia, sa nu mai vorbim de provocatori inepti cum sunt Ghita, Hurezeanu si altii si de incercarile futile, din partea lobbystilor de profesie, de a manipula si propaganda in favoarea, abil disimulata, a Microsoft.

DNA ar trebui sa dea un exemplu de profesionalism si determinare, pe care deocamdata nu il poate da atit timp cit binomul shantajabil KoCo inca este lasat sa isi bata joc de “lupta impotriva coruptiei” si de noi toti, mai putin Ghita, Hurezeanu, Hotaran, Artopolescu, etc.


Un abuz incalificabil: Alina Bica e de trei luni în puşcărie fără a fi judecată!

N-o cunosc pe Alina Bica.

N-am văzut-o la vremea şefiei la DIICOT nici măcar la televizor.

După arestarea preventivă am întrebat încolo şi încoace printre mai tinerii confraţi (evident, am ocolit ofiţerii acoperiţi din presă, deşi ar trebui să spun, şi ofiţeresele acoperite din presă, pe două dintre ele urmărindu-le cum ajung la orgasm cînd aud cuvîntul cătuşe).

Am aflat astfel că Alina Bica e o personalitate a magistraturii noastre.

Spre deosebire de Codruţa Kovesi, alintată şi Lulutza, care a fost timp de zece ani, din cauza unei rătăciri a lui Traian Băsescu, numai şi numai şefă, de mă întreb dacă mai ştie cum se face un dosar, fie şi pentru un hoţ de găini, Alina Bica a lucrat timp de 10 ani în cadrul DIICOT. Mult mai important, ca secretar de stat la Justiţie, timp de trei ani, între ianuarie 2009 şi mai 2012, a condus ministerul ca un adjunct al ministrului. E autoarea celor două Coduri istorice ale României postdecembriste.

Ei bine, Alina Bica stă în arest preventiv din 22 noiembrie 2014.

O femeie e ţinută la puşcărie de trei luni, fără a fi judecată şi, din cîte se vede în Justiţia noastră plină de colaboratori ai noii Securităţi, se pare că va mai sta.

Repet, Alina Bica n-a fost nici măcar la prima şedinţă de judecată. Planul noii Securităţi e s-o ţină în arest preventiv pînă cînd va fi condamnată definitiv.

De ce?

Mai întîi, pentru a-i face pe plac Codruţei Kovesi, care o urăşte multilateral: ca procuror care ar fi putut să-i ia locul, ca amică a Elenei Udrea (cea care a văzut cum se smiorcăia Lulutza în Biroul Oval de la Cotroceni), ca femeie.

Apoi pentru a o face s-o dea în gît pe Elena Udrea şi pe Traian Băsescu.

Mult mai important, Alina Bica e ţinută în arest preventiv de trei luni şi va mai fi ţinută mult şi bine, pentru a nu vorbi.

Dacă vorbeşte, multe capete s-ar putea să capete diaree.

N.B: Cineva care mi-a citit pamfletele despre Codruţa Kovesi, mă întreabă dacă nu mă tem că mă va da în judecată pentru pagube morale.

Nu numai că nu mă tem, dar chiar îmi doresc.

Am dat-o în judecată pe Codruţa Kovesi pentru pagube morale.

Ca să înţelegeţi cum funcţionează Justiţia noastră, am pierdut procesul (voi merge la CEDO), fără ca Lulutza să catadicsească să vină în sala de judecată – eu am fost şi am vorbit – ba chiar fără să-şi angajeze un avocat!

Dacă mă dă în judecată, poate se prezintă, în fine, în sala de judecată, dat fiind că nimeni nu-i mai presus de Lege. Sau, mai ştii, la cît de căcăcioşi sunt judecătorii cînd vine vorba de temuta şefă a DNA, nu-i exclus să cîştige procesul fără să se prezinte şi fără să-şi pună avocat.