„Eroii natiei in lupta impotriva coruptiei si abuzurilor organizatiei infractionale Microsoft si a mitei si Mafiei sunt : Ponta, Nica, Artopolescu, Coldea si Kovesi” – declara Victor Ponta intr-un autodenunt si o dare in primire a complicilor …

ponta-nica-hotaran-maior-kovesi-coldea-vartic-moraruPrim-ministrul României, Victor Ponta, a declarat, duminică seară, în cadrul unei emisiuni televizate la B1 TV, că cel care l-a atenţionat asupra neregulilor din afacerea Microsoft a fost ministrul Telecomunicaţiilor de la acea vreme, Dan Nica .În acelaşi timp, premierul a dezvăluit că presiunea a fost una foarte mare. „Era ministru Dan Nica. A venit la mine mi-a spus că nu mai avem de ce să prelungim, să tot plătim, să tot plătim. Presiunea a fost foarte mare să ştiţi, am făcut un grup cu ministerul Telecomunicaţiilor, SRI, am discutat, am negociat şi am plătit varianta reziduală. Afacerea Microsot a fost documentată de corpul de Control şi a fost trimisă la DNA. La fel şi cu retrocedările, iar acum şeful de la ANRP a descoperit nereguli cu restituiri şi vom trimite dosarul la DNA.

Afacerea consta în a găsi înţelegere la ANRP pentru a fi băgat peste rând, de obicei erau cesionari. De aceea am băgat legea cu 85% impozit pentru cesionari. Vinovaţii vor fi stabiliţi de justiţie. Nu ştiu foarte clar, dar dacă din 4 miliarde de euro a ajuns un miliard la adevăraţii proprietari e bine. Campania lui Traian Băsescu s-a plătit din Microsoft.”, a declarat Victor Ponta la B1 TV. Premierul Ponta, despre megadosarul Microsoft.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Ce treaba are SRI sa negocieze contracte comerciale, pe care sefii SRI (George Maior) si MCTI (Dan Nica) le-au initiat si promovat cu Microsoft (Bill Gates – Steve Ballmer) incepind din anul 2001 (Seattle) in perpetuitate criminala, de exceptie la nivel mondial, astfel acoperiti si protejati in cunostinta de cauza de Kovesi, pina a venit Siemens si i-a pus pe toti la zid .. ul infamiei?

Laptele si Cornu’ si oule lu’ Nastase tot SRI le administreaza prin companii interpuse … ca se pare ca nu a mai ramas nimic necontrolat de binomul KoCo !