“Claudiu Florică şi Dinu Pescariu au acţionat în Afacerea Microsoft ca ofiţeri acoperiţi?!” … dar Silviu Hotaran si Ovidiu Artopolescu ?! … dar Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita ?! … dar Laura Codruta Kovesi si multi altii ?! …

gates-ballmer-hotaran-art-florica-pescariu-niro-cocos“La un moment dat, intervenind şi el prin telefon, dar în chestiunea Alro,Traian Băsescu a fost întrebat de Cătălin Striblea despre abuzul DNA constînd în clasarea acuzaţiilor aduse celor care au iniţiat Afacerea Microsoft: Claudiu Florică, Dinu Pescariu, Dragoş Stan. Traian Băsescu a răspuns prin a invoca o listă de persoane îmbogăţite prin corupţie, dar cărora nu li se întîmplă nimic: Remus Truică, Eugen Bejenariu, Claudiu Florică, Dinu Pescariu. Eu l-aş fi adăugat şi pe Ovidiu Tender. S-au implicat Claudiu Florică şi Dinu Pescariu în Afacerea Microsoft în virtutea unui ordin? Traian Băsescu a lăsat să se înţeleagă că respectivilor nu li se întîmplă nimic indiferent cîte fapte de corupţie comit, pentru că sunt pe o listă. E lista cu ofiţeri acoperiţi? Cred că da.” Ion Cristoiu Gindul de Joi 26 Martie.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

CAVEAT : “Altfel DNA nu-şi putea permite scandaloasa scoatere de sub urmărire penală exact a celor care au fost creierul Afacerii Microsoft.”

Creierul afacerii Microsoft sunt Bill Gates si Steve Ballmer, nu Claudiu Florica, Siviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Dragos Stan, Dinu Pescariu, Dorin Cocos si Niro.

Cei care au inventat mita guvernamentala deghizata in discount la dispozitia guvernului, astfel platita prin intermediul unor companii interpuse este Microsoft, condus la acea vreme de Bill Gates si Steve Ballmer. Ei sunt creierul mecanismului de jaf calificat, si principalii beneficiari ai monopolizarii pietelor de software..

Microsoft in fapt ofera un vehicul de fraudare a fondurilor publice, si primeste in schimb monopolul pietei pentru software. Beneficiul pe care Microsoft il obtine astfel pe gratis, pentru ca mita nu este data de Microsoft, Microsoft doar participa mascat la frauda, este enorm.

Microsoft stie foarte bine ca preluarea mitei/discountul, urmeaza sa fie facuta prin mijloace ilegale, astfel se asigura ca urmeaza sa fie protejata si angajeaza in functii de conducere persoane care sunt “garantate” de cei interesati in operarea mitei.

Daca Siemens a angajat un ofiter sub acoperire, pentru a fi pe deplin protejat, acelasi lucru este posibil si foarte probabil sa il fi facut si Microsoft.

Silviu Hotaran si Ovidiu Artopolescu Directori Microsoft i-au acordat ilegal exclusivitate lui Claudiu Florica Director Siemens, astfel incit sa poata fi maximizata preluarea mitei si distributia acesteia in functie de parametri bine cunoscuti si respectati de cei care se regasesc pe circuitul mitei (ex. Gabriel Sandu, Dan Nica, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, etc.).

Un indiciu interesant referitor la aceasta teza, este discretia aproape totala pe care presa, evident controlata, o manifesta fata de adevaratii vinovati, sub sau fara acoperire respectiv Bill Gates, Steve Ballmer si cozile lor de topor din Romania, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu si altii.

Cei mentionati nu au primit nici un ordin, au implementat doar intelegeri obscure, luate la cel mai inalt nivel intre guvernantii nostri lacomi si sefii unor corporatii la fel de lacomi. Serviciile si parchetele nu vin decit sa protejeze reteaua de coruptie la cel mai inalt nivel.

Nimeni nu s-a asteptat ca Siemens sa inebuneasca si sa sara la gitul Microsoft, si astfel cozile lor de topor sa fie prinse intre doi monstri sacri ai coruptiei mondiale, care vor acum sa para cit mai curati si cinstiti.

Siemens si-a arestat niste directori foarte importanti si a platit o mega amenda, in timp ce Microsoft este laudata de Laura Codruta Kovesi, care nu mai zice nimic de ilegalitatile comise de angajatii acesteia.

Microsoft si Siemens angajeaza ofiteri sub acoperire pentru : a) a frauda fondurile publice, b) a comite spionaj economic, c) piraterie, d) coruptie, e) amenintari cu moartea, f) jocuri si combinatii, g) si multe alte ilegalitati foarte grave.

Daca teza expusa de Maestrul Ion Cristoiu se confirma, cei mentionati au obligatia sa isi decline calitatea de ofiteri sub acoperire si dosarul trebuie sa plece de la DNA la Parchetul Militar, asa cum s-a procedat in cazul Jimbolia, cind Ilie Stanciu si-a declinat calitatea de ofiter acoperit in cadrul cercetarilor penale conduse de procurori civili.


Gîndul de joi, 26 martie 2015

Am intervenit prin telefon la emisiunea lui Cătălin Striblea de la B1 Tv pentru o părere despre lobby-ul făcut de Klaus Iohannis în favoarea celei mai puternice firme austriece de jefuire a pădurilor Româneşti şi în defavoarea industriei româneşti de mobilă.

La un moment dat, intervenind şi el prin telefon, dar în chestiunea Alro,Traian Băsescu a fost întrebat de Cătălin Striblea despre abuzul DNA constînd în clasarea acuzaţiilor aduse celor care au iniţiat Afacerea Microsoft: Claudiu Florică, Dinu Pescariu, Dragoş Stan.

Traian Băsescu a răspuns prin a invoca o listă de persoane îmbogăţite prin corupţie, dar cărora nu li se întîmplă nimic: Remus Truică, Eugen Bejenariu, Claudiu Florică, Dinu Pescariu.

Eu l-aş fi adăugat şi pe Ovidiu Tender.

Cum n-am mai fost timp să intervin şi eu, n-am putut susţine că Traian Băsescu mi-a confirmat bănuielile expuse în articolul din Evenimentul zilei, pus pe site-ul ziarului miercuri seara, la ora 20.00:

Claudiu Florică şi Dinu Pescariu sunt ofiţeri acoperiţi ai unui Serviciu secret românesc.

Repet demonstraţia din Evenimentul zilei.

Claudiu Florică şi Dinu Pescariu au fost scoşi de sub urmărire penală potrivit articolului 315 din Noul Cod de Procedură Penală:

1)Clasarea se dispune cînd:

a) nu se poate începe urmărirea penală întrucât nu sunt întrunite condiţiile de fond şi forma esenţiale ale sesizării ori există unul dintre cazurile prevăzute la art. 16 alin. (1)

b) nu se poate pune în mişcare acţiunea penală sau această nu mai poate fi exercitată întrucât există unul dintre cazurile prevăzute la art. 16 alin. (1).

Articolul 16, aliniatul 1 se referă la cazurile în care „Acţiunea penală nu poate fi pusă în mişcare, iar când a fost pusă în mişcare nu mai poate fi exercitată”.

Examinînd cauzele pentru care cineva poate fi scos de sub urmărire penală de către procurorul de caz, am exclus clasicele cauze gen fapta nu există, invocate şi în vechiul Cod de procedură penală.

Mi-a atras atenţia cauza invocată la litera d, o noutate faţă de vechiul Cod:

d) există o cauza justificativă sau de neimputabilitate”.

Noul Cod penal defineşte cauza de neimputabilitate şi cauza justificativă.

Am exclus cauza de neimputabilitate, pentru că ea se referă la situaţii imposibile în cazul celor doi. Articolele 23-30 care reglementează imputabilitatea vizează contrîngerea de a comite o faptă, eroarea etc.

Noutate în Codul penal, Cauzele justificative sunt definite prin articolele 20-22. Articolul 21, aliniatul 2, sună astfel:

„(2) Este de asemenea justificata fapta prevazuta de legea penala constand in indeplinirea unei obligatii impusa de autoritatea competenta, in forma prevazuta de lege, daca aceasta nu este in mod vadit ilegala.”

S-au implicat Claudiu Florică şi Dinu Pescariu în Afacerea Microsoft în virtutea unui ordin?

Traian Băsescu a lăsat să se înţeleagă că respectivilor nu li se întîmplă nimic indiferent cîte fapte de corupţie comit, pentru că sunt pe o listă.

E lista cu ofiţeri acoperiţi?

Cred că da.

Altfel DNA nu-şi putea permite scandaloasa scoatere de sub urmărire penală exact a celor care au fost creierul Afacerii Microsoft.