RAZBOI CIVIL PE VIATA SI PE MOARTE !
Kovesi – Coldea (Statul suntem noi) impotriva poporului Roman !

kovesi-coldea„o democraţie funcţională are resorturile necesare pentru ca statul şi propriii cetăţeni să se afle întotodeauna de aceeaşi parte a baricadei„. „Cu o condiţie: ca toate instituţiile să acţioneze conform regulilor democraţiei şi ale societăţii deschise”, a subliniat Eduard Hellvig.

“Militarul nu poate să rămână ca civilul într-o stare de confuzie, pe un militar nu pot rămâne pete. Ei ori sunt vinovați, ori nu sunt, e ca la război: dacă te-ai luat de un militar, ori l-ai omorât, ori te omoară. Deci, dacă Florian Coldea e vinovat, va plăti, daca nu, va plăti cel care a lansat acuzațiile”, a declarat Cezar Preda.

“Evanghelism inseamna razboi. Microsoft nu ia prizonieri” Una dintre metode este Jihadul “Un Jihad este focalizat pe aspectele evanghelizarii” Evangelism is War – manual Microsoft pentru Directorii Microsoft si pentru cei care promoveaza produsele Microsoft (respectiv mita, trafic de influenta, coruptie, crima organizata si terorism) … respectiv Florian Coldea, Dorin Cocos, Dinu Pescariu, Sebastian Ghita, Vasile Blaga, Ovidiu Artopolescu, Corina Artopolescu, si multi altii.

“am inceput sa ma tem pentru viata mea” Dorin Cocos, “mi-a fost si mai teama” Gabriel Sandu, “mi-a fost teama” Elena Udrea, “Însă vreau să subliniez un lucru: nu aveam cui să îi spun. Am fost colegă de birou cu Nastasiu şi prietenă cu Angela Ciurea şi ştiam cum se susţine cuplul Kovesi-Coldea şi cum se susţin reciproc în tot ceea ce fac. … Dacă era alt şef la DNA, aş fi spus. Şi da, îmi pare rău că nu am spus public ce se întâmplă, dar mi-a fost frică.” Alina Bica

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Motivele Confruntarii (pe viata si pe moarte)

Motivele sunt economice si politice, respectiv cine ia mai multe zeci de milioane din mita oferita de Microsoft si altii, si isi plateste pozitia politica cit mai mult ca sa ia in viitor si mai mult. Metodele sunt subversive si sunt definite drept acte de terorism, respectiv generarea intentionata de confuzie, dubiu si frica (FUD), santaj, amenintari, dezinformare si propaganda, pentru a prezenta activitati teroriste drept “lupta legitima impotriva coruptiei”, respectiv acte de inalta tradare drept acte de patriotism eroic. Oricine informeaza, critica sau se opune este exterminat exemplar indiferent ca sunt politicieni, procurori sau/si interlopi.

Confruntare Asimetrica

Intelegem ca exista o bariera intre SRI si toti cei care isi permit sa se ia de militari, asa cum sunt Coldea si de bratul inarmat al acestuia Kovesi, Bica si alti procurori, indiferent de ce fac acestia, pentru ca daca te iei de ei, ori ii omori, ori te omoara ! … ceea ce in timp de pace, intr-un stat de drept democratic euro-atlantic este ilegal … pentru ambele parti. Este aparent ilegal sa omori Procuroare (Luminita Sega) si ofiteri, folosind mijloace la indemina combatantilor : otrava, accidente palnificate, impuscare, etc. desi reciproca nu este valabila, pentru ca arma letala intr-o asa zisa democratie este PIXUL, cu care ofiteri curajosi si procuroare si mai curajoase pot asasina legal pe oricine indiferent daca este persoana juridica sau fizica.

Politie Politica = Democratie = DNA + Propaganda !

Diferenta intre combatantii aflati de cele doua parti ale “baricadei” consta in faptul ca LEGEA este in mana SRI-DNA lor si ei nu o respecta decit pentru a isi alimenta lacomia, orgoliile si ura fata de toti cei care nu ii venereaza, aduleaza si sunt “ineficieni” si nu vin la ei sa ii plateasca ca sa “rezolve 99% din cazuri”, pe care tot ei le-au generat prin cele mai abjecte si periculoase metode “jocuri si combinatii”, “provocari si manipulari”, denigrare si marginalizare, infiltrare si sabotare, etc

Resortul democratic inexistent DNA ! … PICCJ, DIICOT, si restul …

Pestele de la capul resorturilor democratice se impute : Coldea si Kovesi sunt acuzati de Bica, Udrea, si multi altii printre care si noi, in baza probelor irefutabile pe care le detinem, de unele dintre cele mai grave ilegalitati posibile in aceasta lume, oricit de lipsita de civilizatie (Burkina Faso, Yemen, Liberia, Somalia, etc), si acestia continua neabatuti sa perpetueze in amplificare si agravare crimele pe care le comit de peste doua decenii … in “aclamatiile” rezultate din manipulari ridicole, penibile si puerile (eufemism) platite din bani furati de Microsoft … si in tacerea celor terorizati de frica ..

… vom reveni pe larg … razboiul acum incepe ! … pina acum nu a fost decit mascru’ generos aplicat de o democratie originala intregului popor Trezeste-te Romane !