Kovesi, putere discretionara discretionezi cu Coldea „inside” ? … si daca da, cui, cind, si in ce fel – excluzind Dosarele 216/P/2005, 21?P/2006, 66/P/2007, 275/P/2007, 654/P/2011, 85/P/2011 … despre care stim cu totii de la OLAF pina la DoJ via KovCol

kovesi-b1-jandiarmi„Nu ma voi da nici cu mir, nu voi citi nici acatiste, nu voi citi nici rugaciuni. Pe 10 februarie am fost retinuta. Am fost dusa in arest, am fost dezbracata, mi-au luat sutienul. WC-ul era turcesc, noaptea puneam un pet peste el sa nu vina sobolanii. Era curent, ne dadea sanse la pneumonie. As fi vrut sa vin in catuse sa le atingeti, sa intelegeti mai bine ce inseamna”, a spus Udrea, facand trimitere la Varujan Vosganian.

Elena Udrea le-a spus deputaților că procurorii DNA pun presiune asupra celor aflați în arest să o denunțe neapărat pe Elena Udrea, aceasta fiind condiția pentru a pleca acasă.

”Cine depune denunțuri mincinoase împotriva Elenei Udrea pleacă acasă, cine nu rămâne în arest”, a spus Elena Udrea, cu referire directă la fostul soț Dorin Cocoș, care tocmai a fost eliberat sub control judiciar. Spre deosebire de Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan deși a colaborat cu procurorii a refuzat să o înfunde pe Elena Udrea.

Elena Udrea nu a uitat-o nici pe cea mai bună prietenă a sa, Ana Maria Topoliceanu pe care a acuzat-o că face denunțuri calomnioase și presiuni asupra altor martori pentru a-și ușura soarta în fața procurorilor DNA.

”S-a ajuns ca actul de justiție să fie exclusiv al unei persoane sau al unei instituții. Se spune, fals, că DNA-ul trebuie să reformeze politica. Nu e normal ca doar două persoane să decidă. În cazul meu se întâmplă un abuz, trebuie modificate legile. Sunt oameni care se folosesc discreționar de putere. Nu e ceva normal pentru statul de drept și pentru democrație.”, a spus Udrea în plenul Parlamentului.

Legaturi:
http://www.evz.ro/deputatii-decid-maine-in-legatura-cu-cererea-de-arestare-a-elenei-udrea.html
http://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-da-atacul-la-dorin-coco_948100.html
http://www.stiripesurse.ro/udrea_948093.html
http://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-un-nou-atac-la-laura-codru-a-kovesi_948098.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

„Toti cei oarecum responsabili incercam sa nu-i impiedicam pe procurori si pe justitie sa afle adevarul. Asa cum exista un curent in societate, viata de dupa revolutie a facut ca mai multi demnitari sa fie cercetati. Nu vad de ce cercetari ale procurorilor pot reprezenta o problema. Toti trebuie sa ne obisnuim„, a afirmat Sebastian Ghita …

…. sa se obisnuiasca Ghita, Vladescu, Blaga, Nica, Nastase si protectorii lor, Kovesi si Coldea la Tubulatura … cu celeritate si maxima “eficienta” … gata cu mita, mitomania, microsoftia si manipularile securisto-mafiote-evanghelisto-jihadiste ! … va rugam sa treceti la bulau, unde va este locul “de facto” si “de jure”.

Maine, Kovesi da raportul DNA de tilharie, jaf, tradare si mita la “exceptional”, in timp ce am devenit “modelul” consacrat al bulgarilor … ca parca la ei nu e la fel, dar nu atit de abil camuflat si propagandat …

… de’, noi (ei) lucram cu Microsoft, cei mai mari manipulatori din lume … si cei mai “generosi” mituitori din univers … au bulgarii de unde invata … SEREŞ ŞI NAGY, LA ÎNCHISOARE – Stamen Stancev şi Vadim Benyatov, condamnaţi şi ei la închisoare

… vom reveni