KOVESI – COLDEA DEMISIILE ! … si luati-va si asasinii cu voi pina nu ajungeti in celula cu ei … sa va protejeze

coldea-vartic-kovesi-moraru-udrea-cocos-ghita-vladescuVineri, în faţa procurorilor DNA, fostul soţ al Elenei Udrea, Dorin Cocoş a solicitat să facă un autodenunţ în cazul banilor solicitaţi de generalul Coldea pentru RTV. Mai mult, în autodenunţul înregistrat vineri la DNA, Dorin Cocoş a făcut şi o cerere pentru a fi supus unui test la poligraf. ,,I-am dat numitului Sebastian Ghiţă suma de 500.000 de euro la solicitarea numitului Florian Coldea. Am făcut acest autodenunţ deoarece am început să mă tem pentru viaţa mea.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Mihaela Moraru Iorga Procuror Sef Serviciu este persoana care primeste acest autodenunt precum si autodenuntul doamnei Udrea, denunturi care se refereau la acte ilegale deosebit de grave comise de Florian Coldea si de Laura Codruta Kovesi sefa (neinduplecata) a doamnei procuror. Ce poate sa faca doamna procuror ?

„Silvi, nu eşti de acord cu mine?” În acest context, i-am zis că da …” Alina Bica

“Codruţa Kovesi a intrat foarte încruntată, privindu-i pe toţi cu insistenţă, după care, personal, a înmânat fiecărui membru documentele care o incriminau pe şefa DIICOT, Alina Bica. Apoi, în timp ce toată lumea studia concentrată, Kovesi a întrebat mieros: E cineva de aici complice? Sau schimbăm regulile jocului şi devenim toţi complici? Dacă vrea cineva asta, cine se simte cu musca pe căciulă să se autodenunţe, că beneficiază de o încadrare mai blândă!”

Asta spunem si noi : Coldea – Kovesi sunteti complici la mai multe infractiuni deosebit de grave, autodenuntati-va si veti beneficia de o incadrare mai blinda ! … si nu mai amenintati si santajati pe toata lumea care nu face ca voi, si vrea niste lege si dreptate vezi Mihaela Moraru Iorga, Nelu Neacsu si chiar si noi … stim ca ne uriti, dar este foarte reciproc, cu diferenta ca voi suntei corupti si criminali si aveti pix, si noi nu ! … deimisiile si la puscarie !

SALVATI-O PE MIHAELA MORARU IORGA !

SALVATI-L PE NELU NEACSU !

Arestati-i pe Coldea si pe Kovesi ! … dupa ce isi dau demisiile (de mare onoare si curaj) cu maxima celeritate si efect imediat …


P.S. Radu Moraru “sincer va spun ca ma mir ca acest STAT MAFIOT nu m-a lichidat fizic! Fiindca psihic au facut tot posibilul, cu toate institutiile si uneltele lor mafiote!!!”

Doamna Kovesi, sefa DNA, este deja intr-o grava culpa prin faptul ca a minimalizat acest DOCUMENT, nu l-a luat in seama, fiindca, vezi Doamne, Udrea nu a indeplinit o procedura birocratica, nu a venit pe 6 februarie sa isi sustina “denunturile”! Apropiati ai Elenei Udrea sustin ca, de fapt, procurorul DNA Moraru-Iorga Mihaela, in fata careia Udrea a facut denunturile, a invocat ca are probleme personale si nu a fost la Serviciu pe data de 6 februarie! … (I se mai intimpla atunci cind este obligata sa incalce legea de catre sefa ei suprema Kovesi … avem nenumarate experiente n.r.).

Astept urgent lamuriri de la Kovesi! Si o intreb de ce, in fata unor asemenea “dezvaluiri”, DNA nu s-a sesizat din oficiu?! Pai e cel mai spectaculos DOCUMENT din istoria denunturilor la DNA!!! In plus, in cele 16 pagini sint numai “pesti” mari, de la Ghita pina la Coldea, inclusiv un Presedinte de tara!!!

Eu personal, abia acum vad si inteleg, de unde ni s-au tras toate belelele in acesti 3 ani de cind am infiintat NASUL TV si sincer va spun ca ma mir ca acest STAT MAFIOT nu m-a lichidat fizic! Fiindca psihic au facut tot posibilul, cu toate institutiile si uneltele lor mafiote!!! (Radu noi o ducem asa de vreo 15 ani ! … nu ca diferenta e cantitativa, astia stiu sa te “faca” si intr-o luna … n.r.)

In incheiere voi spune un singur lucru: astazi nu am cui sa cer protectie, toate institutiile sint in metastaza generalizata! Norocul meu personal este ca am cel mai tare Bodyguard din Lume!

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Doamna Mihaela Moraru Iorga nu are norocul asta, ea trebuie sa raspunda la comenzile lui Kovesi si sa faca toate ilegalitatile, jongleriile si exhibitiile din lume depasind de multe ori limitele ridicolului si ale penibilului, sa nu mai vorbim de incalcarea flagranta a legii, pentru a ii multumi pe Kovesi si pe Coldea … oare toti au innebunit si cred degeaba ca este o mirare ca au scapat cu viata, dupa ce au trait cosmarul torturii psihice si economice … subsemnatul inclusiv ! … vom reveni

http://www.nasul.tv/2015/02/16/elena-udrea-arunca-in-aer-statul-mafiot-2/

Extrem de “greu” documentul (istoric!) pe care NASUL.TV l-a prezentat in exclusivitate, cuprinzind DENUNTURILE pe care Elena Udrea le-a facut la DNA!

Trebuie sa ne gindim ca acest document este produs de minutza si memoria celui mai apropiat si loial colaborator al Sefului Statului din ultimii 10 ani !

Doamna Kovesi, sefa DNA, este deja intr-o grava culpa prin faptul ca a minimalizat acest DOCUMENT, nu l-a luat in seama, fiindca, vezi Doamne, Udrea nu a indeplinit o procedura birocratica, nu a venit pe 6 februarie sa isi sustina “denunturile”! Apropiati ai Elenei Udrea sustin ca, de fapt, procurorul DNA Moraru-Iorga Mihaela, in fata careia Udrea a facut denunturile, a invocat ca are probleme personale si nu a fost la Serviciu pe data de 6 februarie!

Astept urgent lamuriri de la Kovesi! Si o intreb de ce, in fata unor asemenea “dezvaluiri”, DNA nu s-a sesizat din oficiu?! Pai e cel mai spectaculos DOCUMENT din istoria denunturilor la DNA!!! In plus, in cele 16 pagini sint numai “pesti” mari, de la Ghita pina la Coldea, inclusiv un Presedinte de tara!!!

Elena Udrea a reusit sa dea un SAH urias intregului sistem mafiot, practic Statului Mafiot ! Intelegem ca, ditamai Seful Statului a trebuit sa-l sune pe Coldea-SRI ca sa opreasca atacurile mizerabile de pe RTV-Ghita, Traian Basescu amenintindu-l pe Coldea ca il da in primire catre opinia publica!!! O spune Elena Udrea! OAU! Asadar, santaj si amenintari la cel mai inalt nivel!

Eu o cred pe Elena Udrea! Ce dovezi am?! Simplu:

1. Multe lucruri le stiam dar nu aveam probe.

2. Orice “basina” a vreunei pitzipoance prinsa de DNA se scurge imediat in “presa oficiala” in schimb, ditamai “DENUNTURILE” Elenei Udrea zac la secret si cei mai “deontologi” ziaristi nu “reusesc” sa puna mina pe “document”!

3. Abia astept sa vad cine nu preia “spovedaniile” Elenei Udrea si ce motive vor invoca “deontologii”, multi dintre ei foarte bine “acoperiti”!

E deranj mare si e timpul ca Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa intervina de urgenta si sa convoace de urgenta CSAT! Fiindca ti se face frica dupa ce citesti cum a functionat Romania in acesti ultimi ani, cu sefi de Servicii care s-au implicat in campanii electorale, in presa, Justitie, politica si economie!

Eu personal, abia acum vad si inteleg, de unde ni s-au tras toate belelele in acesti 3 ani de cind am infiintat NASUL TV si sincer va spun ca ma mir ca acest STAT MAFIOT nu m-a lichidat fizic! Fiindca psihic au facut tot posibilul, cu toate institutiile si uneltele lor mafiote!!!

Si sa nu credeti ca sint naiv. Basescu, Udrea, Maior, Coldea, Ponta, Ghita, Cocos, Oprea, etc, toti au fost in aceeasi LA FAMIGLIA ! Doar ca acum se cearta putin intre ei si se lichideaza in direct! Abia astept sa vad ce va spune Traian Basescu la TVR 1 !

In incheiere voi spune un singur lucru: astazi nu am cui sa cer protectie, toate institutiile sint in metastaza generalizata! Norocul meu personal este ca am cel mai tare Bodyguard din Lume!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

P.S.

NASUL TV va avea cele mai grele dezvaluiri in anii ce vin! IMPREUNA SALVAM ROMANIA!