KOVESI = 654/P/2011 = OF/2010/0068 = MICROSOFT = PUSCARIE ! … cu Coldea’n coada de peste … o banda de tilhari analfabeti … + ARTOPOLESCII (Corina & Ovidiu & Coldea & Kovesi & Melinda & Bill) !

morar-kovesi-bica-coldea-moraru-gates“Pe de altă parte, în lipsa unui control real exercitat de către societatea civilă, SRI poate deveni o armă în mâna unor politicieni şi oameni de afaceri?

La modul sincer, cât timp am activat (SRI), n-am primit niciodată o tematică de culegere de informaţii despre un om politic sau despre o formaţiune politică. În schimb, au existat în interior abuzuri, împotriva propriilor cadre, greu de imaginat din afara instituţiei. Spre exemplu, eu, ca absolvent strălucit al Academiei (ANI), am fost şocat să văd că am un şef direct – din noul val, atenţie! – care scria în rapoartele strict secrete oficiale „deşi” cu doi „i”. E de neimaginat ca, la acest nivel, să scrii “DEşII” într-un raport strict secret, şi pentru asta să fii plătit cu 7-8 salarii minime pe economie, lunar. Mai mult, să mai ai şi ofiţeri SRI în subordine! Am raportat acest fapt până la nivel de director SRI şi nu s-a luat nicio măsură, ba, din contră, acest ofiţer este într-o poziţie foarte înaltă şi în momentul de faţă. E doar un exemplu… şi-atunci, de să mai fi rămas acolo?”… (a ramas Coldea ca doar asa se simte mare si tare si Kovesi…)

„Dl Coldea este influent prin relatia pe care o are cu dna Kovesi. Spre exemplu, dl Coldea nu a vrut-o pe dna Bica la sefia DIICOT. In perioada in care dna Bica urma sa fie numita la DIICOT, aceasta a fost de doua ori pusa sub ascultare de dna Kovesi”, a afirmat Udrea in emisiune”. … (Coldea si Kovesi asculta da’ nu intelege … ca transcriptu’ e scris de analfabeti care este k si ei … n.r.)

… în Academie (ANI) am fost pregătiţi să profesăm în intelligence, într-un serviciu de informaţii modern, reformat. Nici pomeneală de aşa ceva! La debutul în carieră, mandatele noastre de ofiţeri de informaţii au fost îngrădite de criterii obiective şi subiective. Pe mine m-au durut cel mai mult criteriile subiective. N-aş vrea să detaliez foarte mult, însă cred că la această oră suntem singura ţară din Uniunea Europeană care nu are cadru legislativ pentru Comunitatea de Servicii de Informaţii. Or, îmi este clar că SRI-ul nu e un serviciu atât de slab încât să nu fie capabil să genereze o acţiune de lobby, printre parlamentari, care să permită updatarea legilor securităţii naţionale. E limpede că la nivelul conducerii actuale a SRI nu se doreşte cu adevărat acest lucru. Absenţa legilor clare, a regulilor stricte, lasă loc pentru tot felul de haiducii.” Narcis Daju

„Cred ca trebuie intrebat domnul Morar de ce au stagnat anumite dosare. Trebuie domnul Morar sa raspunda” (ce sa mai raspunda cind e atit de clar, poate il intrebati si pe Dumitrescu, Tulus, Kovesi si alti suptalterni’ lu Coldea si Maior si Consiliul Director secret, ocult si foarte mistic .. n.r.)

Ar trebui sa multumeasca (Udrea) ca ofiteri de informatii n-au scris carti despre ea”, a spus Valeriu Turcan (si nici despre Raluca, ca ei nu stie sa scrie, da’ se uita pe gaura cheii si ce sa vezi … pe draga stolo, mare crai de la rasarit la ashternut .. n.r.).

Surse:

http://www.comisarul.ro/politic/narcis-daju-jurnalist-fost-ofiţer-sri-academia-est_357074.html

http://www.stiripesurse.ro/turcan-despre-scandalul-elena-udrea-daniel-morar-sa-raspunda_946332.html