SRI – MAI – DNA – Microsoft STOP TERORISMULUI!

maior-kovesi-ghita-vladescu-arto-nica“Procurorii DNA se plâng că Sebastian Ghiţă este obiectiv de siguranţă naţională şi nu poate fi deranjat” … “Ăsta-i Ghiţă. Sunt şi ziarişti ameninţaţi şi fac foarte rău că tac şi înghit. Altfel spus, e un mafiot” .. “La RSC este actionar ministrul Vladescu iar in spatele lui Asesoft printre altii este si fostul general (Securitate –> SRI n.r.) Gioni Popescu.”.

”Cert este ca cei de la Teamnet (RSC, Microsoft n.r.) doresc sa aplice acelasi sistem bazat pe spagi din Romania si la Comisia Europeana.”.

Comentariile Redactiei Corupţia.ro

Asta doresc si asociatii, beneficiarii si protectorii Teamnet, RSC, Microsoft !

Sebastian Ghita un mafiot “obiectiv de siguranta nationala” asociat cu un alt mafiot Sebastian Vladescu “obiectiv de securitate nationala” asociati cu alti mafioti Microsoft “obiectiv de siguranta nationala”, sunt “anchetati” de DNA si SRI pentru a fi protejati in conformitate cu directivele politice trasate de George Maior si alti interesati in beneficiile pe care fraudele comise de Microsoft si asociatii sai le aduc unor interese ilegale, personale si de grup.

Astfel George Cristian Maior si Laura Codruta Kovesi participa la acte ilegale deosebit de grave definite in dreptul international “TERORISM !”

“Criminal acts intended or calculated to provoke a state of terror in the general public, a group of persons or particular persons for political purposes are in any circumstance unjustifiable, whatever the considerations of a political, philosophical, ideological, racial, ethnic, religious or any other nature (economic ilegal profits n.r.) that may be invoked to justify them”United Nations General Assembly Resolutions – 1996.

Pentru a isi atinge obiectivele infractionale si pentru a isi proteja retelele de crima organizata, “obiectivele de siguranta nationala” recurg la metode teroriste : amenintari cu moartea, sabotari, distrugere, furt, vandalizare, incendiere, intimidari, santaj, provocari, denigrari, manipulari si inscenari judiciare in complicitate activa cu SRI, MAI si DNA, PICCJ si altii, in conformitate cu experientele noastre personale astfel “anchetate” de DNA si PICCJ si alte parchete, in colaborare cu MAI si SRI incepind din 2004 pina in prezentul continuu. OLAF a finalizat ancheta, DoJ continua ancheta.

„Pericolul mare este ca se poate ca aceasta disperare si modul de lucru se poate intoarce ca un bumerang impotriva Romaniei si consider ca ar trebui urmarite aceste activitati mai atent.” Ii comunica Nelu Neacsu de la Bruxelles „Wednesday, March 10, 2010 11:18 PM” Directorului SRI George Maior pe siteul privat al acestuia.

Dosarul OF/2010/0068 si inscrierea cazului in MCV cu mentiunea ca cinci servicii de intelligence au contribuit la ancheta este dovada faptului ca Nelu Neacsu a avut dreptate.

Acesta a fost ulterior amenintat si obligat sa nege faptul ca a informat corect si in timp util referitor la actiunile ilegale pe care Sebastian (Vladescu + Ghita) impreuna cu Microsoft le desfasoara in UE.

Noi am fost amenintati cu moartea in repetate rinduri de Directorul General Microsoft in urma comunicarii in atentia DNA a unor fraude flagrante comise de catre Microsoft in asociere cu Sebastian Vladescu (RSC, Medist), MAI si SRI. Fraude confirmate de OLAF.

Pina in prezent DNA si SRI refuza sa investigheze aceste acte de terorism si continua sa protejeze ilegalitatile deosebit de grave comise de catre „obiectivele de siguranta nationala”, devenind astfel complici activi la succesul acestor practici.

Omanenii sunt astazi mai terorizati de acest grup infractional decit erau de Securitate. SRI – DNA si „obiectivele de siguranta nationala”, acestia au adus si continua sa aduca prejudicii inestimabile si irecuperabile societatii in timp ce folosesc mijloace propagandistice si manipulative pentru a poza in eroi fara de care societatea nu poate evolua. Societatea nu poate evolua atit timp cit SRI – DNA si altii, protejeaza si promoveaza selectiv TERORISM pentru interese personale si de grup.

“Procurorii DNA se plâng că Sebastian Ghiţă este obiectiv de siguranţă naţională şi nu poate fi deranjat. Despre alţii (Sebastian Vladescu, George Maior) se spune la fel. Acestea sunt lucruri care trebuie reglementate. Să ştie românii care sunt limitele serviciilor secrete în raport cu proprii cetăţeni. Să poată afla mai multe. Să nu încerce serviciile să bage iar frica în noi.”

http://www.comisarul.ro/politic/pesedistii-in-frunte-cu-g-maior-sa-l-asume-pe-omar_332358.html

„Nu este numai reclamaţia primarului Robert Negoiţă la adresa lui Sebastian Ghiţă. Mai este o directoare de la APIA care i-a depus o reclamaţie pentru şantaj şi ameninţări la DNA şi sunt foarte mulţi oameni despre care am aflat că au fost şantajaţi şi ameninţaţi de Ghiţă. Dacă se confirmă, acest om este un mafiot şi un lacom care doreşte să câştige enorm din faptul că este deputat PSD şi prietenul lui Ponta. Spre exemplu, ştiu că sunt firme care atunci când câştigă licitaţii, se duce Ghiţă să le ceară 12,5 la sută, dacă nu, îi atacă la RTV. Sunt oameni ameninţaţi cu «te distrug, te omor, te fac», chiar din partidul lui. Ăsta-i Ghiţă. Sunt şi ziarişti ameninţaţi şi fac foarte rău că tac şi înghit. Altfel spus, e un mafiot”, a afirmat şeful statului.

http://www.mediafax.ro/cultura-media/basescu-sunt-jurnalisti-si-membri-psd-amenintati-de-ghita-fac-rau-ca-tac-si-inghit-e-un-mafiot-12637909

“Au pus la punct un sistem diabolic de lucru in Romania si mai nou in Moldova care consta in faptul ca consiliile judetene sau primarile nu isi mai folosesc departamentele specializate pe fonduri europene si externalizeaza serviciile catre firmele lor.
Acestia le scriu contractele si primesc avansuri de 20% din suma totala a proiectului, dar mai castiga si din consortiile facute cu alte firme unde isi aduc tot firmele lor.
De asemenea, folosindu- se de sprijinul “discret” al lui Vladescu au intrat pe piata din Moldova, au avut intalniri la nivel de ministrii si chiar de prim ministru.
La RSC este actionar ministrul Vladescu iar in spatele lui Asesoft printre altii este si fostul general Gioni Popescu.”…” Cert este ca cei de la Teamnet doresc sa aplice acelasi sistem bazat pe spagi din Romania si la Comisia Europeana. Pericolul mare este ca se poate ca aceasta disperare si modul de lucru se poate intoarce ca un bumerang impotriva romaniei si consider ca ar trebui urmarite aceste activitati mai atent.”

http://riscograma.ro/8280/aparati-nelu-neacsu/