Ghita un pericol public ! …
tinut in brate de Kovesi + Maior + Opris

ghita-opris-maior-kovesi-grumaz-vladescuDeputatul Sebastian Ghiţă a declarat, după ce legea securităţii cibernetice a fost declarată neconstituţională de CCR, că o asemenea decizie reprezintă o dovadă de „iresponsabilitate maximă”, pentru care „vom plăti toţi”.

„Daca noi credem ca traim intr-o lume idilica, unde nu exista pericole de siguranta a cetateanului atunci ne inselam. Ma asteptam ca personaje profund demagogice precum Alina Gorghiu sau Ludovic Orban sa nu inteleaga si sa se foloseasca de orice prilej pentru a se erija in aparatorii drepturilor si libertatilor.

Voi cere sa fie primii acuzati si huliti public daca, Doamne fereste, ceva rau se intampla. Va trebui sa le cerem sa plece din viata politica. Dovedesc iresponsabilitate maxima si, din pacate, vom plati toti. S-au folosit de minciuni publice si au aratat ca nu inteleg ce prevedea acea lege. Au acuzat prevederi ce nu exista in lege.

Am vorbit cu multi oameni simpli. Vor sa-si stie viata si familiile in siguranta. N-au nimic de ascuns. N-au problemele politicienilor cu coruptia si retrocedarile. Doamna Gorghiu trebuie sa invete ca legile se fac pentru oameni si nu pentru politicieni”, spune Sebastian Ghiţă.

Comentariile Redactiei Corupţia.ro

Bai oligofrenule „chit, chit, chit”, esti nu numai mic, esti un mare nimic !

Pe cine ameninti tu bai blegule si prostule ? „iresponsabilitate maxima” si un pericol social esti in primul rind tu, si toti cei care te sustin si te incurajeaza sa exporti coruptie si sa ameninti oameni cu moartea.

„Tot”, vei plati tu care, nimic fiind, te bagi singur in seama si tot ameninti ca prostu’ pe toata lumea …

cu ce oameni simpli ai vorbit tu ba, bula si in ce limba … in tziganeste cu bashtani’ care te ajuta la ciordeala si la amenintari, cu mafia petrolului lu’ Sergio Pilleri si Paltinea si Soare, cu Cosma si neamu’ lui de infractori, cu unchi’tu’ Zamfir, sau cu protectorasul Marcel Opris si Alexandru Grumaz …

esti doar un Mafiot de doi bani care se crede Al Capone …

„Voi cere sa fie primii acuzati si huliti public” – du-te bre la Kovesi ca doar ea te mai poate intelege si ocroti, prin ograda DNA … meriti bitele pe spate promise de Vanghelie, si citeva in cap ca poate iti mai revii …