Dobitoci, dobitoci dar foarte eficienti ! … la facut sute de milioane … Microsoft sa traiasca ! … si DNA care le este ca o mama, si ca o Kovesi …

udrea-bica-blaga-cocos-maior-kovesiAşa cum noi am anunţat deja, procurorii DNA au declanşat Operaţiunea CUTREMURUL. Care va asana cea mai mare parte a ceea ce înseamnă vârful clasei politice din România.  Procurorii au pregătite, în sfârşit, invitaţii pentru ceea ce noi numim Lotul PDL. Din acest lot fac parte următorii: Sorin Blejnar, şeful suprem al unui sistem mafiot demn de filmele americane şi principalul instrument de intimidare folosit de grupusculul care a condus PDL după decembrie 2009, Elena Udrea, Ioan Oltean, Vasile Blaga, Radu Berceanu şi Gheorghe Flutur. Cu menţiunea că, în realitate, persoana care avea cea mai mare putere atât în partid cât şi în guvern era Elena Udrea.

Ea vorbea şi avea în spate şi pe Falcă de la Arad şi zona de sud, prin Solomon şi Mircea Andrei. Pedeliştii ştiu despre ce vorbim. Iar pe Flutur l-a ţinut aproape dându-i bani. Sume uriaşe. Pe lângă ei vor mai intra la audieri şi personaje mai puţin cunoscute.

Erau două găşti. Gaşca Elenei Udrea, cu Oltean, Mircea Andrei, Gheorghe Falcă şi Pinalti. Şi gaşca veteranilor Videanu, Berceanu şi Blaga. Care, deşi nu erau uniţi ca primii, nu-şi băgau nasul unul în ciorba celuilalt. Numai că, după criza din primăvara lui 2010, singurul care a mai rămas, pentru puţin timp, în guvern, a fost Blaga. Elena Udrea l-a lucrat până l-a eliminat.

Idioţeniile lansate joi pe piaţă de Antena3 pentru a acoperi şocantul scandal cu Toni Greblă sunt incredibile prin neverosimilul lor. Păi, dacă Gabriel Sandu, un dobitoc divorţat şi folosit ca săgeată de alţii, mai şmecheri, a fost adus de mănă de Gheorghe Ştefan-Pinalti, despre ce vorbim? Gabriel Sandu este pentru Pinalti ce a fost STELU pentru Cocoş.

Cert este altceva. Perioada guvernării PDL de după 2009 a fost una dintre cele mai CORUPTE perioade de după 1990. Veţi vedea.

Comentariile Redactiei Corupţia.ro

Romania devine un “studiu de caz” unic la nivel mondial, in excelenta infractionala : politica, economica, administrativa, si ce alte cuvinte mai sunt prin dex.

Efectul sinergetic obtinut in urma integrarii, investiilor facute in coruptie de multinationale (Microsoft, Siemens, EADS, Bechtel, etc.), cu sistemul istoric (securist) national de jaf si tilharie, cu participarea Mafiei siciliene (Berlusconi, Pilleri, etc.), cu inchisori si tortura secrete finantate de CIA, si cu propaganda EU referitor la democratie, lege si alte povesti, a dus in 25 de ani de la „caderea comunismului” si inlocuirea acestuia cu „mafiotismul”, la falimentarea statului Roman.

Fara procurori si judecatori incompetenti si corupti acest dezastru nu ar fi fost posibil, indiferent de cit de netrebnici sunt militienii si securistii legendati in politisti si sristi, detinatori de companii sub acoperire asociate cu Microsoft la jaf si tilharie ..

Vom reveni …