Ponta renunta la titltul de DOTTORE ! … furat dar, acordat de DNA, ORDA si PICCJ …

Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor. Scrisoare catre rectorul Universitatii din Bucuresti: Dupa ce voi parasi viata politica imi doresc sa initiez un nou demers doctoral

ponta-nitu-maior-kovesi-vladescu-gatesPremierul Victor Ponta spune ca renunta la titlul de doctor in drept acordat in anul 2003 de catre Universitatea Bucuresti. Ponta a publicat o scrisoare adresata rectorului Universitatii, in care seful Executivului il “notifica” pe Mircea Dumitru ca renunta la acest titlu pentru ca “de astazi avem un nou Ministru al Educatiei si Cercetarii si imi doresc ca mandatul acestuia sa fie plin de succes in atingerea obiectivelor sale, fara a fi perturbat de o tema care in timp a devenit eminamente politica”.

  • Amintim ca Universitatea din Bucuresti a anuntat ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat, dar Ministerul Educatiei nu a luat in considerare decizia universitatii

Victor Ponta anunta in aceeasi scrisoare ca isi doreste sa faca un nou doctorat, respectand standardele, dar dupa ce va parasi viata politica.

Ponta a publicat pe contul sau de Facebook urmatorul mesaj:

Am trimis astazi o scrisoare catre rectoratul Universitatii Bucuresti:

Stimate Domnule Rector,
Va scriu pentru a va notifica renuntarea la titlul de doctor in drept acordat in anul 2003 de catre Universitatea Bucuresti.

Este un gest pe care trebuia sa il fac mai demult, inca din momentul aparitiei acuzatiilor publice cu privire la teza mea de doctorat. Nu am facut acest lucru pentru ca m-am considerat de buna credinta in argumentele mele la momentul aparitiei contestarii si nu am vrut sa amestec planul pur profesional cu cel politic.

Dupa ce voi parasi viata politica imi doresc sa initiez un nou demers doctoral, respectand toate standardele si cerintele de la acel moment.

Domeniul Educatiei este unul fundamental si esential nu doar pentru activitatea Guvernului ci si pentru viitorul nostru ca societate europeana. De astazi avem un nou Ministru al Educatiei si Cercetarii si imi doresc ca mandatul acestuia sa fie plin de succes in atingerea obiectivelor sale, fara a fi perturbat de o tema care in timp a devenit eminamente politica.

Strict personal, perioada petrecuta de mine ca student al Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti reprezinta o amintire exceptionala si regret nespus daca discutiile aparute dupa momentul preluarii functiei de Prim-Ministru au afectat imaginea unei institutii pe care o iubesc la fel de mult ca toti ceilalti absolventi ai sai!

Pentru toate aceste argumente, va rog sa luati act, domnule Rector, de decizia mea de a renunta la titlul de doctor in drept.

Cu stima,
Victor Ponta

Bucuresti, 16 decembrie 2014. In atentia Rectorului Universitatii Bucuresti, Prof. univ. dr. Mircea Dumitru

Comentariile Redactiei Corupţia.ro

ORDA, actioneaza printr-un ofiter SRI „acoperit” si proaspat numit si promovat Expert !

Il cheama George Vasile si este o coada de topor a SRI adinc si sigur infipta in ORDA. Am avut ocazia sa il cunoastem foarte bine pe acest tortionar cu pixul … si doar cu atita minte incit sa invoce ca daca seturi de caractere nu sunt identice, un text de sute de pagini nu poate fi comparat cu alt text daca nu gaseste dinsul (ORDA) caractere identice … in conditiile in care ORDA are scannere, si calculatoare performante precum si specialisti foarte buni, care pot produce tehnic in citeva minute (la propriu) o compatibilitate materiala legala si judiciara, referitor la seturile de caractere diferite, invocate cu dezinvoltura criminala de George Vasile. Orice utilizator de calculator poate face acest lucru cu maxima usurinta. George Vasile si PICCJ in numele SRI si Ponta isi bat joc efectiv de orice om normal la cap.

DNA vegheaza, sa nu cumva sa se trezeasca cineva si sa invoce trafic de influenta si mita. Dormiti linistit DNA vegheaza !

ORDA fiind sigura institutie competenta in domeniul drepturilor de autor (inclusiv software) este si singura autoritate referitor la ce pot face procurorii PICCJ (procuror expert  Monica Pop) respectiv sa invoce ca atit timp cit ORDA nu poate da un verdict, fapta nu exista si drept consecinta Ponta e autor. Si autor ramine pina raspunde pentru plagiat si inducerea in eroare a autoritatilor competente prin trafic de influenta si mita.

DNA poate interveni pentru a constata ca decizia ORDA este rezultatul unor mecanisme indelung exersate de CORUPTIE, dar DNA nu poate intra in contradictie cu PICCJ si cu atit mai putin cu SRI ca sa nu mai vorbim de Guvern care controleaza institutional ORDA.

Doamna Kovesi cunoaste foarte bine circuitul pentru ca il foloseste in Dosarul 654/P/2011 in prezent conexat la Dosarul 85/P/2011, in care Microsoft, Vladescu, Ghita si altii au beneficiat de acelasi regim de ORDA-PICCJ-DNA si care la fel ca si Ponta nu pot renunta la titlul si calitatea de autori pe care le-au conferit-o SRI-ORDA-PICCJ-DNA.

Vom reveni …