GEORGE MAIOR VREA SA IL ARESTEZE PE TRAIAN BASESCU

George-Cristian-Maior
Rolul SRI este si acela de a preveni anumite “evenimente” sau de a proteja informativ pe seful statului sa nu ajunga in situatii care pot vulnerabiliza Romania. Exemple, ca tot le stie seful SRI pe toate:

“Alo, domnule Presedinte, vedeti ca fratele d-voastra e intr-un anturaj dubios cu tiganii interlopi. Cica e vorba si de bani si afaceri! Vorbiti cu fratele, sa nu ne facem de cacat in toata lumea!”

“Alo, domnule Presedinte, vedeti ca Dorin Cocos ia spaga 9 milioane de euro de la Microsoft. Tot el e campion la retrocedari si e combinat si cu sefa DIICOT care a aprobat o despagubire umflata cu zeci de milioane de euro fata de pretul real, pentru omul lui Cocos, “sageata” lui. Acelasi om care ii “vinde” Elenei Udrea un teren in zona buna a Capitalei.”

Georgica a fost pas si pis! Pai madama de la DIICOT era stiuta inca din 2011 si atunci cum dracului ajunge sefa DIICOT in 2012, la negociere cu Ponta: Maior a vrut-o pe Kovesi la DNA iar Base pe Bica la DIICOT. Nu mai vorbim ca dosarul cu interceptari SRI, in care Kovesi si tatal ei, mare procuror prin Sibiu, sint prinsi cu mitza in sac, se afla la Georgica in sertar!!!

Iata un film al evenimentelor:

1. Dupa ce a cumparat toata presa si a racolat aproape toti ziaristii, Maior mai avea un singur obstacol in calea ajungerii lui pe pozitia de premier, pe Basescu. Si atunci Maior il arunca in joc pe Ponta, finul lui, stiind ca daca asta ajunge prezident il numeste premier (pai dosarele de santaj ale lui Ponta sint tot la Georgica in sertar).

2. Ca sa il tina in friu pe Base, Maior ii arata pisica, niste fotografii compromitatoare cu Udrea si Bica la Paris, alaturi de o alta cucoana, fosta sefa la Compania de Investitii, o tanti care nu stie sa numere decit de la 1 miliard de euro in sus!

3. Base pare amortit dar, cu doua zile inainte de al doilea tur, il arunca in aer pe Ponta si isi anunta “basistii” sa voteze contra. Practic, vorbim aici de cel putin 4-5 procente plus 2-3 procente din electoratul lui Base care a votat Macovei dar nu mai venea in turul 2!

4. Ponta o ia razna iar Maior se imbata critza si jura razbunare! El stie ca a promis ca isi depune mandatul in fata noului Presedinte! Doar ca el spera sa fie Ponta si, logic, ca sa fii premier renunti la SRI. Asadar Maior are zilele numarate dar vrea sa isi salveze fundul.

5. Luatul cu japca, de pe strada, a sefei DIICOT e demna de Burundi! Pai bai baieti, nu voi ati zis ca e cea mai buna cind ati facut pactul de coabitare?! Acum ne spuneti ca e o rapandula?! Idiotilor! Cum va jucati voi cu tara asta!

6. Maior spera ca rapandula o va da in git pe Nutzi si cica si Cocos a inceput sa faca niste cucurigu in puscarie! Nasol! Iar pe deasupra Maior face presiuni prin baietii lui de la 2,15 din puscarii sa il determine pe tembelul de Mircea Basescu sa scrie ca i-a dat bani lui Base.

7. Maior spera sa il aresteze pe Basescu cit inca e Presedinte ca sa dea bine in toata lumea, vezi Doamne securistul Maior e mai tare ca francezii care, din respect pentru cetatenii ei, nu l-au saltat pe Sarkozy. Maior pregatise arestarea lui Base ca sa i-o ofere noului prezident Pontica.

8. Maior mai spera ceva! Daca da “lovitura” cu Base spera sa obtina raminerea in post sau, mai stii, asta poate inca viseaza sa fie premier! Sa il induioseze pe nenea Klaus.

Golanii balcanice.

Pai bai Georgica, tu ar trebui sa ne explici cum de ai reusit sa le pozezi pe “fete” la Paris dar n-ai reusit sa descoperi spagile de 200 de milioane de euro din Microsoft si EADS ! Si las-o bai pe Kovesi in pace, nu o mai santaja! Are si ea pacatele ei, nimeni din sistem nu e curat, dar tare vreau sa o vad sefa SRI ! Iar pe tine te astept la spovedanie publica, pe NASUL TV, singura televiziune pe care n-ati reusit sa puneti laba!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru